Εύκολη συνταγή για βασιλόπιτα με μοναδικά αρώματα από κανελογαρύφαλλα και χυμό πορτοκάλι, με βουτυράτη υφή και μοναδική γεύση από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε!
Υλικά
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
250 γρ. βούτυρο
400 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. κοφτό κανέλα
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
2 βανίλιες
Ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
5 αυγά χωρισμένα
1 πρέζα/ες αλάτι
1/2 κ.γ. σόδα
120 γρ. χυμό πορτοκάλι
120 γρ. γάλα
80 γρ. κονιάκ
200 γρ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
άχνη ζάχαρη για διακόσμηση
Δείτε την συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί:
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
250 γρ. βούτυρο
400 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. κοφτό κανέλα
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
2 βανίλιες
Ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
5 αυγά χωρισμένα
1 πρέζα/ες αλάτι
1/2 κ.γ. σόδα
120 γρ. χυμό πορτοκάλι
120 γρ. γάλα
80 γρ. κονιάκ
200 γρ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
άχνη ζάχαρη για διακόσμηση
Δείτε την συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου