Ισορροπηµένα αρώµατα, xαµηλό αλάτι και χρυσαφένιο χρώµα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Γραβιέρας Αµφιλοχίας της Αµφιλοχίας Γη.
Ένα τυρί από παστεριωµένο αιγοπρόβειο γάλα, που ωριµάζει σε ειδικά διαµορφωµένα ωριµαντήρια, µε ιδανικές συνθήκες και ελεγχόµενο περιβάλλον, για τρεις µήνες. Παράγεται στην υπερσύγχρονη µονάδα επεξεργασίας γάλακτος και γαλακτοκοµικών προϊόντων στην Κεχρινιά Αγρινίου, η οποία ιδρύθηκε το 2018 και βρίσκεται σε λειτουργία από το 2016, προερχόµενη από τα σπλάχνα του Συνεταιρισµού «Ένωση Αγρινίου». Ένα brand που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο, αυθεντικό προϊόν υψηλής ποιότητας από επιλεγµένες, αγνές πρώτες ύλες και µε εξασφαλισµένη γνησιότητα γεύσεων.
Οι πέντε προϊοντικές ετικέτες του brand τυροκοµικών προϊόντων «Αµφιλοχίας Γη» ειναι Φέτα ΠΟΠ, Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ, Γραβιέρα, Πεκορίνο και Τσαλαφούτι. Στηριζόµενη στις δυνατές και µακροχρόνιες σχέσεις µε τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων παραγωγής και στο σεβασµό του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης, η Αµφιλοχίας Γη προσδοκά να δηµιουργήσει ένα σήµα κατατεθέν, απόλυτα αναγνωρίσιµο από τον Έλληνα καταναλωτή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου