Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 14, 2023

Η "απάντηση" της "Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ" στον Νετανιάχου...


Νίκος Κλειτσίκας


Ενώ ο Νετανιάχου κραυγάζει κι απειλεί για να κρύψει την ήττα...

«Όσο και αν διαρκέσει η μάχη, δεν θα τα παρατήσουμε, δεν θα παραδοθούμε.
Λέμε στις οικογένειες των σιωνιστών αιχμαλώτων ότι ο απερίσκεπτος Νετανιάχου γνωρίζει την αναπόφευκτη μοίρα του μετά τον πόλεμο και εργάζεται σκληρά για να την καθυστερήσει και να την αποφύγει.
Η μοίρα των εχθρικών αιχμαλώτων και στρατιωτών μας έχει δύο πιθανότητες: θάνατο λόγω σιωνιστικών βομβαρδισμών και παράλογες προσπάθειες σύλληψης, ή απελευθέρωσή τους μέσω έμμεσων διαπραγματεύσεων.
Ακόμα κι αν όλες οι δυνάμεις του κόσμου ενωθούν, και πράγματι έχουν ενωθεί, κανένας κρατούμενος δεν θα απελευθερωθεί χωρίς συμμόρφωση με τους όρους μας.
Τους θερμότερους χαιρετισμούς μας στους συντρόφους και τους αδελφούς μας της Ισλαμικής Αντίστασης στον Λίβανο και το Ιράκ, και στον ευγενή ελεύθερο και θαρραλέο λαό της Υεμένης, των οποίων οι πράξεις προηγήθηκαν των λόγων τους»
Δήλωση του Abu Hamza, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών "Σαράγια Αλ Άκσα", στρατιωτική πτέρυγα της...
"Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ" (γιατί στη Γάζα δεν υπάρχει μόνο η Χαμάς, όπως παπαγαλίζουν οι λακέδες των ιμπεριαλιστών)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου