Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 01, 2023

Αξιολάτρευτο βίντεο: Η επική γκριμάτσα σκύλου που είδε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη θέση του κρεβατιού του

Ένας σκύλος που ονομάζεται Graham ξετρέλανε το διαδίκτυο, όταν ο

ιδιοκτήτης του μοιράστηκε ένα αστείο βίντεο που τον δείχνει μπερδεμένο και έκπληκτο όταν βρήκε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σημείο που προηγουμένως βρισκόταν το κρεβάτι του. Στο δημοφιλές κλιπ, που κοινοποιήθηκε την Τρίτη στο TikTok με το όνομα χρήστη Grahammctavish1, το αξιαγάπητο μπόξερ φαίνεται να κάθεται στον καναπέ κοιτάζοντας γύρω του μπερδεμένο και σίγουρα όχι χαρούμενο, έχοντας βρει ένα μεγάλο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ίδιο σημείο που συνήθως είναι το κρεβάτι του.


Η ξεκαρδιστική ανάρτηση συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Όταν δεν ξέρεις τι είναι τα Χριστούγεννα, αλλά τώρα υπάρχει ένα δέντρο εκεί ήταν το κρεβάτι σου…».


Το βίντεο έγινε γρήγορα δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσελκύοντας θεατές από όλο το TikTok. Έχει λάβει μέχρι στιγμής πάνω 62.000 likes στην πλατφόρμα.


Τα κατοικίδιά μας αγαπούν τα Χριστούγεννα όπως κι εμείς;

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενθουσιασμένοι με τα Χριστούγεννα αλλά ισχύει το ίδιο και για τα μωρά μας; Σύμφωνα με τους ειδικούς ευεξίας κατοικίδιων ζώων στο WagWalking, ναι!

Ο ιστότοπος φροντίδας κατοικίδιων ζώων έγραψε ότι τα σκυλιά αισθάνονται τα Χριστούγεννα με τον ίδιο τρόπο που νιώθουν οι ιδιοκτήτες τους, καθώς μπορούν να αισθανθούν τον ενθουσιασμό και την προσμονή που νιώθουν τα μέλη της οικογένειας.

Πώς μπορούμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με ασφάλεια για όλη την οικογένεια

Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, ορισμένες παραδοσιακές διακοσμήσεις δέντρων μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για τους τετράποδους φίλους μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι κακά γι ‘αυτούς.

Μια πρώτη συμβουλή για να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ασφαλές για το κουτάβι σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο δέντρο, το οποίο θα πρέπει να στερεώσετε με πιο σταθερή βάση.

Πριν διακοσμήσετε το δέντρο σας, θα πρέπει να το αφήσετε γυμνό για μερικές μέρες για να το συνηθίσει ο σκύλος σας. Θα πρέπει επίσης να ασφαλίσετε τυχόν καλώδια από τα λαμπάκια και κορδόνια από τα στολίδια ώστε να μην μπορεί να τα τραβήξει ο σκύλος σας.

Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε φαγητό ή κεριά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, τόσο για την ασφάλεια του σκύλου σας όσο και ολόκληρης της οικογένειας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου