Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 26, 2024

Πειραιάς: Πώς ο πατέρας έστησε παγίδα στον επίδοξο βιαστή της 13χρονης κόρης του – Προσέγγιζε τα θύματά του μέσω Instagram

Μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω του Instagram προσέγγιζε γυναίκες και

ανυποψίαστα ανήλικα κορίτσια ο 43χρονος, προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.


Η φρικτή δράση του 43χρονου από την Πάτρα έλαβε τέλος, όταν μία 13χρονη ενημέρωσε τον πατέρα της για τα ερωτικά μηνύματα που της έστελνε και εκείνος παγίδευσε τον επίδοξο βιαστή της κόρης του, με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης συνελήφθη στον Πειραιά στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

 Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 43χρονος προσέγγισε την 13χρονη μέσω του Instagram και άρχισε να της στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου. Η ανήλικη βρήκε το θάρρος και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος συνέχισε να συνομιλεί από το προφίλ της κόρης του με τον δράστη, παριστάνοντας την ίδια. Τελικά, πέτυχε να κλείσει ραντεβού με τον 43χρονο για τις 18 Ιανουαρίου, σε σπίτι ενός φίλου του, στον Πειραιά.


Ο δράστης, πιστεύοντας ότι θα συναντηθεί με το κορίτσι, ταξίδεψε από την Πάτρα, όπου είναι ο μόνιμος τόπος διαμονής του, μέχρι τον Πειραιά. Εκεί, όμως τον περίμεναν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο  Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου και συνελήφθη.


Ομολόγησε ο δράστης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την απολογία του, ο 43χρονος παραδέχτηκε ότι τους τελευταίους μήνες προσέγγιζε μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω της εφαρμογής Instagram γυναίκες και ανήλικες κορίτσια, επιδεικνύοντας ανάλογη συμπεριφορά, για να ικανοποιεί τις γενετήσιες ορμές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου