Υλικά
1 ώρα περίπου
2 κιλά χοιρινό σπάλα
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 πιπεριές κόκκινες και πράσινες
2 ποτήρια νερού κρασί λευκό
Λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη
Μουστάρδα
Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1
Σε μεγάλο τηγάνι βάζω ελαιόλαδο.Το κρέας ήταν αρκετό και το μοίρασα στα δυο.
Βήμα 2
Σοτάρω το κρέας για λίγο.
Βήμα 3
Ρίχνω το κρεμμύδι, τις πιπεριές και σοτάρω πάλι.
Βήμα 4
Σβήνω με το κρασί.
Βήμα 5
Και βάζω και μισό ποτήρι νερό.
Βήμα 6
Αφήνω να βράσει και ρίχνω την μουστάρδα.
Βήμα 7
Προς το τέλος και αφού έχει μείνει με ελάχιστο ζουμάκι ρίχνω αλάτι. πιπέρι και ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου