Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 29, 2024

Τηγανιά χοιρινή....μούρλια

Υλικά

 1 ώρα περίπου

2 κιλά χοιρινό σπάλα

1 μεγάλο κρεμμύδι

3 πιπεριές κόκκινες και πράσινες

2 ποτήρια νερού κρασί λευκό

Λάδι

Αλάτι, πιπέρι

Ρίγανη

Μουστάρδα

Οδηγίες μαγειρέματος

Βήμα 1

Σε μεγάλο τηγάνι βάζω ελαιόλαδο.Το κρέας ήταν αρκετό και το μοίρασα στα δυο.

Βήμα 2

Σοτάρω το κρέας για λίγο.

Βήμα 3

Ρίχνω το κρεμμύδι, τις πιπεριές και σοτάρω πάλι.

Βήμα 4

Σβήνω με το κρασί.

Βήμα 5

Και βάζω και μισό ποτήρι νερό.

Βήμα 6

Αφήνω να βράσει και ρίχνω την μουστάρδα.

Βήμα 7

Προς το τέλος και αφού έχει μείνει με ελάχιστο ζουμάκι ρίχνω αλάτι. πιπέρι και ρίγανη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου