Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 15, 2024

Δήμος Παλλήνης -καταγγελία: Φραγή εισερχομένων κλήσεων σε κινητό εκτάκτων αναγκών!

Τη δυσαρεστη εμπειρια του με τις υπηρεσίες του Δήμου Παλλήνης

καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής του Γέρακα.



Συγκεκριμένα, προσπαθώντας να καλέσει στα τηλέφωνα βλαβών ύδρευσης για επείγουσες περιπτώσεις, λόγω πολύωρης διακοπής νερού που είχε σήμερα η περιοχή, συνειδητοποίησε ότι πέρα από το γεγονός πως δεν απαντούσε κανείς στο σταθερό, το κινητό είχε…φραγή εισερχομένων κλήσεων. Κι όλα αυτά, την ώρα που τα δημοτικά τέλη αποτελούν σχεδόν το 30% του λογαριασμού της ΔΕΗ!


Αναλυτικά η καταγγελία:

“Διακοπή νερού μεσημέρι Κυριακής στην περιοχή Γέρακα!!!


Σκέφτομαι να πάρω κάποιον τηλέφωνο και μπαινω λοιπον στο internet στην σελίδα του Δήμου Παλληνης να βρω τα τηλέφωνα βλαβών ύδρευσης και βρίσκω τηλέφωνα για επείγουσες και έκτακτες περιπτώσεις τα ΣΚ.


Έχει σταθερό και κινητό!!

Μαντέψτε τι ;


Στο σταθερό ειτε δεν απαντάει κανεις ειτε την δεύτερη φορά που καλώ το τηλέφωνο δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω βλάβης.


Το καλύτερο όλων : το κινητο έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων. Αθάνατο ελληνικό δημόσιο !! Κατά τα αλλά πληρώνουμε δημοτικά τέλη σχεδόν στο 30% του λογαριασμού της ΔΕΗ!!!

Σε άλλη, νεώτερη ανάρτηση ο καταγγέλων επισημαίνει:

ΕΛΕΟΣ !”

Περιπέτειες Κυριακής λήψης αγαθών και υπηρεσιών κράτους και τοπικής αυτοδιοίκησης: νερό ήρθε μετά από 4 ωριτσες με ροή σταγόνας και με βομβαρδισμένο τοπίο κρατήρα και λάσπης σε ακτίνα 20 μ στο σημείο βλάβης.



Γαι τέλος αφήνω αυτό εδω για προβληματισμό (γνωστά είναι τα θέματα αλλά το λέγε λέγε μπορεί κάποιος να ξυπνήσει). Μηνιαίος λογαριασμός ΔΕΗ με τις θυγατρικές της (άλλη σπουδαία κρατική υπηρεσία με χαμηλες χρεώσεις!!!) : 116 € εκ των οποίων τα 25 € αφορούν τέλη Δήμου Παλλήνης!!!

Καληνύχτα και καλη τύχη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου