Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 30, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Το μέρος που θα αναρρώσει – Τα νέα για την υγεία της

Συγκρατημένη ανησυχία συνεχίζει να επικρατεί στην Βρετανία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ

Μίντλετον που μετά από 14 ημέρες νοσηλείας πήρε την Δευτέρα εξιτήριο από νοσοκομείο του Λονδίνου.


Λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος που χειρουργήθηκε για υπερτροφία προστάτη και παρέμεινε στην κλινική 3 ημέρες. Ο βασιλιάς της Βρετανίας βγήκε από το νοσοκομείο ευδιάθετος και χαμογελαστός μαζί με την σύζυγο του, Καμίλα και επιτράπηκε στους φωτογράφους να απαθανατίσουν την έξοδο του. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

 Αυτό το μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας της έχει θορυβήσει την βρετανική κοινή γνώμη. Ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα υγείας που οδήγησε τους γιατρούς να την υποβάλλουν σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε από πηγή των βρετανικών ανακτόρων ότι κάτι πήγε στραβά κάτι πήγε στραβά μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον και γι’ αυτό χρειάστηκε να παραμείνει τόσες πολλές μέρες στο νοσοκομείο. Η είδηση δεν διαψεύστηκε από το Παλάτι.


Μάλιστα πηγές είπαν στο περιοδικό People ότι τα πράγματα για τη πριγκίπισσα «ακούγονται σοβαρά» εξαιτίας των πολλών ημερών που χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο.


Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στην ιδιωτική κατοικία της στο Ουίνδσορ μαζί με τα τρία παιδιά της και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στην ανάρρωση της αναμένεται να βοηθήσουν οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος μεταδίδει ότι ο διάδοχος του θρόνου που έχει αναστείλει τα καθήκοντα του για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του έχει βάλει μία προϋπόθεση για να επιστρέψει. Πηγές ανέφεραν στην Daily Record ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει διαμηνύσει ότι δεν θα γυρίσει στα καθήκοντα του εάν η γυναίκα του δεν είναι σε καλή πορεία ανάρρωσης και όλα έχουν τακτοποιηθεί.


Η ανακοίνωση του Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε ότι η «πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο», τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. «Σημειώνει καλή πρόοδο» ανέφερε.


«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η οικογένεια «συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου