Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 22, 2024

Χαμός στο iντερνετ με 22χρονο που άφnσε έγκuες 5 γuναiκες ταυτóχρονα. «Εiμαστε όλοι μαζί μια óμορφη οικογένεια»

Ένας 22χρονος ράπερ από τη Νέα Υόρκη, άφησε ταυτόχρονα έγκυες πέντε γυναίκες, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τις τελευταίες μέρες και να γίνεται viral.

Ειδικότερα, ο Zeddy Will διοργάνωσε ένα κοινό baby shower για πέντε γυναίκες και όπως ήταν φυσικό, η εν λόγω γιορτή τράβηξε την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού μία από τις μέλλουσες μητέρες, η 29χρονη Lizzy Ashleigh, μοιράστηκε λεπτομέρειες στο TikTok.

new york city musician zeddy 75107442 edited

Η Ashleigh αποκάλυψε αυτή τη μοναδική στιγμή εμφανίζοντας τις προσκλήσεις για το baby shower, οι οποίες ανέφεραν ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κουίνς, στις 14 Ιανουαρίου και περιείχαν μια φωτογραφία των μελλοντικών μαμάδων μαζί με τον Will. 

new york city musician zeddy 75107444new york city musician zeddy 75107437

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χαρούμενες φωτογραφίες της μεγάλης, μη παραδοσιακής οικογένειας, που συγκεντρώθηκε έξω από τον χώρο της γιορτής τους. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μια φωτογράφιση, με θέμα τη ντίσκο, για να αναδειχθούν οι σιλουέτες των γυναικών που είναι έγκυες μαζί με τον Will.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου