Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 16, 2024

ΗΑΕ: Πλημμύρες και χαλάζι στο Ντουμπάι

Οι αρχές ζήτησαν να εφαρμοστεί τηλεργασία λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων


Οι κάτοικοι του Ντουμπάι βρέθηκαν αντιμέτωποι με πλημμύρες, χαλάζι, αστραπές και καταρρακτώδη βροχή τα ξημέρώματα της Δευτέρας. Οι αρχές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στις 6 το πρωί, συστήνοντας στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.


Συγκεκριμένα ζήτησε από όσους χρειαστεί να οδηγήσουν, να αποφύγουν τις παραλίες και να ακολουθούν τα έκτακτα μέτρα των αρχών, που κατέβασαν το όριο ταχύτητας μέσα στην πόλη. Το καιρικό σύστημα που πλήττει τη χώρα αναμένεται να υποχωρήσει από το μεσημέρι της Τρίτης και μετά.


Το αρμόδιο υπουργείο είχε ζητήσει από τους εργοδότες να μεταβούν σε καθεστώς τηλεργασίας ώστε να μην μετακινηθούν οι εργαζόμενοι ενώ και στα σχολεία εφαρμόστηκε τηλεκπαίδευση. Εξάλλου όλο το δημόσιο μπήκε σε τηλεργασία για Δευτέρα και Τρίτη μετά από εντολή του πρίγκηπα του Ντουμπάι και διαδόχου του θρόνου, Σεΐχη Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου