Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 05, 2024

Πόσο συχνά κάνουν σeξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Spoiler alert: Μερικές από αυτές τις απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν
 Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο συχνά οι άνθρωποι σε μακροχρόνιες σχέσεις κάνουν σeξ; Ίσως, συνευρίσκεστε με τον σύντροφό σας μία ή δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα με τα προγράμματά σας ή πόσο κουρασμένοι είστε μετά τις ατέλειωτες ώρες στο Netflix ...

Πόσο συχνά, όμως, κάνουν σeξ τα πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια;


Σύμφωνα με το 2023 Gen Z Deep Dive της έρευνας Dating Diaries του eHarmony, το 91% των Millennials σε σχέσεις κάνουν σeξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, σε σύγκριση με το 78% των Gen Z-ers. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι σχεδόν οι μισοί (46 %) των single Gen Z έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερες από έξι στάσεις σeξ φέτος μέχρι στιγμής, σε σύγκριση με το 40% των Millennials, κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο γενεαλογικές ομάδες έχουν όρεξη και ... ποικιλία!

Αλλά ο καθένας ορίζει το σeξ διαφορετικά και μόνο εσείς μπορείτε να καθορίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη σeξουαλική μας ζωή, όπως προγράμματα, διαθέσεις, επίπεδα ενέργειας, ορμονικές και σωματικές αλλαγές, φάρμακα, οικογενειακή ζωή και απόκτηση παιδιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά κάνετε σeξ αυτή τη στιγμή, να ξέρετε ότι είναι μια φάση και ότι δεν πειράζει η ρουτίνα σας να πέφτει σε τέλμα, καθώς αυτό είναι κάτι που ανατρέπεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου