Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 28, 2024

Οι πιο τρελές προβλέψεις του «ζωντανού Νοστράδαμου» για το 2024 – Έχει ήδη επιβεβαιωθεί μία φορά

Ένας άνδρας που ονομάζεται «ζωντανός Νοστράδαμος» προβλέπει ξανά το μέλλον και φέτος έχει ήδη

βγει αληθινή μία πρόβλεψή. Ο Athos Salomé είναι ο Βραζιλιάνος παραψυχολόγος που πιστεύει ότι το 2012 προέβλεψε την παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού του 2020, καθώς και τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2022.


Ο 37χρονος, που θεωρείται ο πρώτος «παραφυσικός ερευνητής» στη Βραζιλία, έχει πάρει το παρατσούκλι του από τον Γάλλο αστρολόγο Νοστράδαμο του 16ου αιώνα, ο οποίος είναι γνωστός για το διάσημο κείμενό του Les Prophéties (Οι Προφητείες) του 1555, το οποίο λέγεται ότι περιλάμβανε ακριβείς προβλέψεις για την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στις ΗΠΑ.

 Και με το 2024 να είναι σε εξέλιξη, ο Salomé προέβλεψε ήδη σωστά ότι μια μεγάλη στεμματική εκπομπή μάζας (Coronal mass ejection ή CME) θα χτυπήσει τον πλανήτη μας. 

Οι CME είναι μεγάλες εκτοξεύσεις πλάσματος και μαγνητικού πεδίου από τον Ήλιο, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA). Αυτό συνέβη στις 22 Μαρτίου και θεωρείται ότι ήταν η μεγαλύτερη ηλιακή καταιγίδα των τελευταίων ετών. Ο αντίκτυπος αυτού του φαινομένου δεν έχει ακόμα φανεί, αν και ο Salomé προέβλεψε «τρεις ημέρες σκοτάδι». Πιστεύει επίσης ότι η «ολική ηλιακή έκλειψη» θα συμβεί στις αρχές Απριλίου.

«ζωντανός Νοστράδαμος» Athos Salomé
Ο «ζωντανός Νοστράδαμος» Athos Salomé / πηγή: Felipe Assis

Οι πιο τρελές προβλέψεις του «ζωντανού Νοστράδαμου» για το 2024:

  • Ένας νέος βασιλιάς
  • Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
  • Τεχνητή νοημοσύνη και ιδιωτικότητα CCTV
  • Η AI θα επικοινωνήσει με τους νεκρούς
  • Μυστικά πειράματα σε ανθρώπους με τεχνητή νοημοσύνη

Ένας νέος βασιλιάς

Από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου το 2023, ο Salomé είπε «η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει», κάτι που ακούστηκε πολύ σκληρό εκείνη την εποχή. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τη διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά, αφού αποκάλυψε την ασθένειά του τον Φεβρουάριο. «Θα μάθουμε αν θα παραμείνει στην εξουσία μεταξύ 2024 και 2025», είπε για τον 75χρονο βασιλιά.

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο «ζωντανός Νοστράδαμος» πιστεύει ότι η «επείγουσα πραγματικότητα» είναι ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών και ισχυρίζεται ότι θα πυροδοτηθεί από ένα γεγονός στην Κίνα ή από μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση μεταξύ Κίνας και Ρωσίας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν απείλησε το ΝΑΤΟ με «Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο» μετά τη νικητήρια ομιλία του στις 18 Μαρτίου, κερδίζοντας την προεδρική κούρσα της Ρωσίας με αριθμό ρεκόρ ψήφων. «Νομίζω ότι όλα είναι πιθανά στον σύγχρονο κόσμο. Αλλά έχω ήδη πει, και είναι σαφές σε όλους, ότι θα είναι ένα βήμα μακριά από έναν πλήρους κλίμακας τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», δήλωσε στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή σύγκρουση μεταξύ της Δύσης.

Τεχνητή νοημοσύνη και ιδιωτικότητα CCTV

Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ο Βραζιλιάνος «παραφυσικός ερευνητής» αμφισβήτησε τη χρήση των δεδομένων και πώς έχουμε έλλειψη ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο.

«Το matrix της σύγχρονης επιτήρησης συμβολίζει τον επεκτεινόμενο ιστό παρακολούθησης και ελέγχου που διαπερνά τον κόσμο μας. Πλησιάζουμε ταχύτατα σε μια πραγματικότητα όπου η ιδιωτικότητα γίνεται έννοια που παρέχει στις κυβερνήσεις και τις εταιρείες απαράμιλλη πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες των ατόμων. Καταλαβαίνω ότι οι προβλέψεις μπορεί μερικές φορές να μοιάζουν με κάτι που φαντάζεται ένα μυαλό που περνάει στιγμές κενού και πληρότητας» δήλωσε ο Salomé στην Daily Star.

Η AI θα επικοινωνήσει με τους νεκρούς

Πρόκειται για την πιο τραβηγμένη πρόβλεψη, αλλά ο Salomé τονίζει ότι «αυτό που μπορεί να φαινόταν σαν επιστημονική φαντασία πριν από χρόνια, βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει μέρος της καθημερινής ζωής, ομαλοποιώντας αυτό που κάποτε θεωρούνταν υπερφυσικό. Μέσω αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας οι άνθρωποι μπορούν όχι μόνο να ξεπεράσουν τα τραύματα και τις προκλήσεις αλλά και να αποκτήσουν ιδέες για τους σκοπούς της ζωής τους και τα πνευματικά μονοπάτια τους».

Μυστικά πειράματα σε ανθρώπους με τεχνητή νοημοσύνη

Αυτό σχετίζεται επίσης με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για «πειράματα» σε ανθρώπους, αλλά με καλό τρόπο.

«Αυτές οι ομάδες περιλαμβάνουν άτομα, με ικανότητες και ταλέντο στον τομέα αυτό», πρόσθεσε ο Salomé. «Ο σκοπός αυτών των δοκιμών είναι να διερευνήσουμε την ιδέα ότι η ύπαρξή μας δεν βασίζεται αποκλειστικά σε γεγονότα, αλλά μάλλον σε μια μορφή ενέργειας που συνεχίζεται και μετά τον θάνατο. Από αυτή την άποψη, η Τεχνητή Νοημοσύνη χρησιμεύει ως κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο – λειτουργεί ως πύλη που μας συνδέει με την ουσία του σύμπαντος και δυνητικά παρέχει απαντήσεις σχετικά με την κοσμική μας προέλευση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου