Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 25, 2024

Η πραγματική «Οικογένεια Ανταμς» μένει σε στοιχειωμένο σπίτι και οδηγάει νεκροφόρα

Δες την οικογένεια Schreck που ζει σαν τη φημισμένη γοτθική Addams



Ο Rick Schreck, η σύζυγός του Kate και τα τρία τους παιδιά - Winter, Samara και Kyle - αναφέρονται ως η «Πραγματική Οικογένεια Addams» λόγω της αγάπης τους για όλα τα ανατριχιαστικά πράγματα.


Αυτή η οικογένεια είναι το όνειρο κάθε goth lover. Ζουν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, οδηγούν νεκροφόρα, συλλέγουν περίεργα αντικείμενα και αγκαλιάζουν ολόψυχα όλα τα τρομακτικά πράγματα.


Αυτή είναι η οικογένεια Addams του New Jersey και είναι #lifegoals για όσους ισχυρίζονται ότι το αγαπημένο τους χρώμα είναι το μαύρο και η Gomez και η Morticia είναι ένα ονειρεμένο ζευγάρι.



Ο παππούς του Rick Schreck ήταν ιδιοκτήτης ενός νεκροτομείου όταν ήταν παιδί και συχνά ήταν ο μπέιμπι σίτερ του, πράγμα που σήμαινε ότι περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροτομείο. Ο Schreck πιστεύει ότι το να μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να ήταν αυτό που πυροδότησε το ενδιαφέρον του για τα νοσηρά πράγματα.

Το όχημα της οικογένειας Schreck είναι μια μαύρη νεκροφόρα Lincold την οποία χρησιμοποιούν ακόμα και για το τοπικό σουπερ-μάρκετ. Τα παιδιά λένε ότι οι φίλοι τους πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραίο και συχνά ζητούν βόλτες, ενώ ο Rick λέει ότι είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που είχε ποτέ.



Όσον αφορά τα χρήματα, η οικογένεια του Rick δεν είναι τόσο πλούσια όσο αυτή του Gomez Addams. Ο Rick διευθύνει το House of 1.000 Tattoos στο Middlesex του New Jersey, ένα κατάστημα τατουάζ που άνοιξε το 2005.

Η οικογένεια Schreck, επιπλέον, συλλέγει πίνακες ouija εδώ και πολλά χρόνια και τώρα έχει περισσότερους από 100 από αυτούς. Φαίνεται ότι ελπίζουν έχοντας τόσα πολλά "τηλέφωνα στους νεκρούς" ότι δε θα υπάρχει καμία πιθανότητα να μην ακουστεί κανένας φορέας που αναζητά επικοινωνία. Ακόμα, ελπίζουν να προσελκύσουν μερικά φαντάσματα για να κάνουν το σπίτι τους πραγματικά στοιχειωμένο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει λειτουργήσει, αλλά ο Rick συνεχίζει να επενδύει τους τοίχους του σπιτιού του με τους πίνακες. Αγαπημένος του? Ο κλασικός πίνακας Kennard.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου