Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 23, 2024

Εξωγήινοι: Οι 3 πιο γνωστές περιπτώσεις «στενών επαφών»

Κάποιοι είδαν, κάποιοι έκαναν ότι δεν είδαν

Ένα θέμα που δεν συζητούσε κανείς από

τις Αρχές σε καμία χώρα , και οι πληροφορίες δίνονταν με το σταγονόμετρο, πλέον δεν είναι θέμα ταμπού και ειδικά στις ΗΠΑ συζητιέται ακόμα και από εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων. Μιλάμε φυσικά για τις περιπτώσεις όπου ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου προελεύσεως εντοπίστηκαν στον εναέριο χώρο της Αμερικής.



Παρακάτω θα δούμε 3 περιπτώσεις που έγιναν γνωστές και κίνησαν την περιέργια των αρχών και πυροδότησαν συζητήσεις και φήμες.
UFO στο Roswell

To 1947 ένα UFO συνετρίβη κοντά στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, και ο αμερικανικός στρατός ανέκτησε τα κομμάτια. Οι ένοπλες δυνάμεις κινήθηκαν με αστραπιαία ταχύτητα και έκτοτε δεν δόθηκαν πληροφορίες γύρω από το περιστατικό. Όμως μαρτυρίες ντόπιων βγήκαν στον Τύπο της εποχής.


Συντριβή του αμερικανικού αεροπλάνου στον ουρανό του Φοίνιξ

To 1948 ένα αεροσκάφος της Αεροπορίας των ΗΠΑ διαλύεται στον αέρα, μετά από σύγκρουση με κάποιο αντικείμενο. Δεν βρέθηκαν συντρίμια από κάποιο άλλο εναέριο μέσο και η υπόθεση παραμένει αναξιχνίαστη μέχρι και σήμερα.


Η επαφή με UFO στη Μελβούρνη της Αυστραλίας

Οι πιο πολλές μαρτυρίες γύρω από περιστατικό με εναέριο μέσο αγνώστου ταυτότητος είναι γύρω από την υπόθεση της Μελβούρνης το 1966.

Δεκάδες κάτοικοι είδαν ένα UFO πάνω από ένα σχολείο για αρκετή ώρα.

Οι Αρχές αρνήθηκαν να το σχολιάσουν τότε και ποτέ δεν άνοιξαν τα αρχεία για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου