Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 26, 2024

Είναι σίγουρη ότι ο σύζυγός της την απατά και το ανακάλυψε τυχαία – «Από πότε έγινε της μόδας κάτι τέτοιο;»

 

Η προσωπική ιστορία μίας γυναίκας, η οποία είναι πλέον βέβαιη για την απιστία του άνδρα της, ύστερα από μία τυχαία αγορά, σαρώνει στο διαδίκτυο.
Όλοι θέλουμε να κάνουμε δώρα στον εαυτό μας πού και πού. Όμως, η αυθόρμητη αγορά του συζύγου της γυναίκας της ιστορίας, έγινε λόγος για να αμφιβάλλει για τον γάμο της.
Μία γυναίκα, σε μία ανώνυμη ανάρτησή της στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, είναι πλέον βέβαιη ότι ο άνδρας της, την απατά. Και όλα αυτά, εξ αιτίας μίας και μόνο αγοράς. Σε ιστορίες απιστίας, περιμένουμε να ακούσουμε για ύποπτες αποδείξεις από διαμονές σε ξενοδοχεία ή από εξόδους σε  εστιατόρια, αλλά στην ιστορία αυτή, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.
“Από πότε έγιναν της μόδας οι απιστίες σε βανάκι;”
Αντί για πολυτελή ξενοδοχεία ή ύποπτες κινήσεις, ο σύζυγος της γυναίκας, το 2020, αγόρασε ένα βανάκι για κάμπινγκ. Όσο και αν μοιάζει αθώα η αγορά, το γυναικείο της ένστικτο, της φώναζε ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτό το νέο απόκτημα. «Ο άνδρας μου, με έπεισε να αγοράσει ένα βανάκι στην περίοδο του lockdown το 2020, όμως πλέον μετανιώνω για την απόφαση αυτή», εξομολογήθηκε στην ανάρτησή της.

«Τα καλοκαίρια, χρησιμοποιούσαμε το βανάκι, αλλά ο άνδρας μου, ο οποίος εργάζεται από το σπίτι, ήθελε να βρίσκει δικαιολογίες να περνάει χρόνο σ’ αυτό, ή να το χρησιμοποιεί όπως λέει, ως γραφείο…κάτι προφανές και λογικό, θα έλεγε κανείς. Το γυναικείο μου όμως ένστικτο έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά».

Αν και η γυναίκα της ιστορίας δεν είχε «απτές αποδείξεις» να στηρίξει τις υποψίες της, ισχυρίστηκε ότι το όχημα μύριζε έντονα «γυναικείο άρωμα» την περασμένη εβδομάδα, τονίζοντας με κάθε σιγουριά ότι δεν ήταν δικό της. Συνεχίζει: «Να ανησυχήσω; Έγιναν της μόδας οι απιστίες με βανάκι;»

Τι δικαιολογίες χρησιμοποιούν οι άπιστοι

Και όμως, το μεγαλύτερο ιστολόγιο γνωριμιών στη Βρετανία, αποκαλύπτει ότι οι άπιστοι σύζυγοι γίνονται ιδιαίτερα εφευρετικοί. Σε σχετική δημοσκόπηση με 2.000 συμμετέχοντες, έγινε γνωστό ότι το 42% των άπιστων μεταμφιέζονταν, ενώ το 38% έλεγαν ψέματα για κηδείες συγγενών. Ακολουθούν τα ταξίδια για γκολφ και τα επαγγελματικά ταξίδια, ως πιο δημοφιλής δικαιολογία, με ποσοστά 74% και 87% αντίστοιχα, ενώ 70% των απίστων, χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία τον φόρτο εργασίας και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, να ακολουθούν με 68%.

Παρά τα εκπληκτικά δεδομένα, οι σχολιαστές είπαν στη γυναίκα ότι μάλλον υπεραναλύει την εμμονή του άνδρα της με το νέο του βανάκι. Ένας από αυτούς έγραψε ότι «Δεν είμαι τόσο σίγουρη για το πόσες γυναίκες θα  ‘έπεφταν’ με ένα βανάκι. Πιστεύω ότι οι περισσότερες θα προτιμούσαν το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Το βανάκι, ούτε τουαλέτα δεν έχει καλά-καλά». Άλλοι, πιο καχύποπτοι, της πρότειναν τρόπους να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω, ό,τι και αν έχει στο μυαλό του…»

«Εγώ, θα του έκανα έκπληξη, πηγαίνοντας  από εκεί με φαγητό και αναψυκτικά, όπως θα ήταν φυσικό να κάνει μία σύζυγος. Βέβαια, πρέπει να είσαι ετοιμασμένη για όλα». Κάποια άλλη αναγνώστρια μοιράστηκε τη δική της προσωπική εμπειρία: «Εγώ πάντως αγνόησα το γυναικείο άρωμα και δεν μου βγήκε σε καλό. Πείσε τον να πουλήσει το βανάκι και δες αν θα συνεχίσει να φεύγει από το σπίτι».

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου