Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2024

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: Ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος

Στροφή 180 μοιρών ως προς την αρχική άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο δημοφιλής

ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, σε ανάρτηση του στο Facebook.


Την πλήρη μεταστροφή του Απόστολου Γκλέτσου πυροδότησαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το «θαύμα με τον σταυρό στην βάπτισή» του κ. Κασσελάκη.

Στην αρχική του ανάρτηση ο κ. Γκλέτσος κάνει λόγο για «απογοήτευση» χρησιμοποιώντας τη λέξη «παιδί» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνοντας ότι «μέσα στη μεγάλη μας θλίψη για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα το αντιμετωπίσαμε σοβαρά».

 

Γκλέτσος: Δυστυχώς φαρμακώθηκα – Κανείς δεν πήρε την ευθύνη να πει ποιος τον έφερε

Στη συνέχεια του διαλόγου άλλος φίλος του Απόστολου Γκλέτσου του επισημαίνει για τον Στέφανο Κασσελάκη πως από όταν μίλησε για τα stock options «έδειξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά απλά κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν», απαντά «σωστό και αυτό δυστυχώς, δυστυχώς… φαρμακώθηκα… κανείς όμως κανείς δεν πήρε την ευθύνη να πει ποιος τον έφερε… ποιος υπογράφει;»

Σε φίλη του, τέλος, που ζητά να μην υπάρχει απογοήτευση αλλά αντίθετα στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος είναι κατηγορηματικός: «όχι μέχρι εδώ … ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου