Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 20, 2024

ΕΝ ΜΕΣΩ κακοκαιρίας! ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ έμεινε ο Βόλος...

 

Επί ποδός η Πολιτική Προστασία για την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από τα δυτικά, με κυρίαρχο στοιχείο τις βροχές, τις ισχυρές καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.

Μήνυμα από το 112 -για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες- εστάλη σε όσους βρίσκονται στη Θεσσαλία, μια περιοχή ιδιαιτέρως επιβαρυμένη από τις πλημμύρες του Ντάνιελ τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και τρεις ακόμη περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου).

Ήδη έχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τμήμα του Βόλου, ενώ αναμένεται ραγδαία επιδείνωση, που θα ενταθεί στις επόμενες ώρες. Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί στην περιοχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο τμήμα μεταξύ Βλαχάβα και Φ. Ιωάννου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Χωρίς ρεύμα, λόγω κακοκαιρίας, και ο δημοτικός φωτισμός στους δρόμους, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι με φακούς και κεριά. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σπεύδουν να αποκαταστήσουν τη βλάβη όσο συντομότερα γίνεται.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στο Πήλιο, με ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις να πλήττουν την ήδη επιβαρυμένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου