Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 25, 2024

Γιατί οι άνθρωποι στρέφονται στον σολομό για να απογειώσουν τη σεξουαλική τους ζωή;


Οι κλινικές ομορφιάς προσφέρουν ένα μοναδικό τσίμπημα που περιλαμβάνει

σπέρμα σολομού για τη βελτίωση των σεξουαλικών ορμών.


Μάλιστα το σπέρμα σολομού είναι ήδη διαθέσιμο ως θεραπεία κατά της γήρανσης. Το νουκλεοτίδιο που περιέχει λέγεται ότι αναζωογονεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθά στην κυτταρική εναλλαγή.


Έχει ήδη αποδειχθεί δημοφιλές στον κόσμο της ομορφιάς της Κορέας, όπου συνήθως χορηγείται με ένεση στο πρόσωπο, και έκτοτε έχει φτάσει στις ΗΠΑ, όπου προς το παρόν είναι εγκεκριμένο μόνο για τοπική χρήση. Ακόμη και η Jennifer Aniston έχει δοκιμάσει μια θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού – ομολογώντας αργότερα ότι δεν το βρήκε τόσο αποτελεσματικό.


Ωστόσο τώρα, οι ενέσεις αυτές, που κοστίζουν 400 λίρες, χορηγούνται στον κόλπο

Η νοσηλεύτρια αισθητικής Amanda Azzopardi, η οποία διατηρεί κλινικές στο Λονδίνο, το Λίβερπουλ και τη Βόρεια Ουαλία, ισχυρίζεται ότι μπορεί να επιτύχει παρόμοια αποτελέσματα αναζωογόνησης στον κόλπο.


«Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες έρχονται σε μένα και μου λένε ότι δεν έχουν πλέον κανενός είδους σεξουαλική διέγερση. Έτσι, κάνουμε το “O shot” και αναφέρουν ισχυρότερους και συχνότερους οργασμούς αυξημένη φυσική λίπανση, μεγαλύτερη σεξουαλική διέγερση» ανέφερε η Amanda Azzopardi στη MailOnline


Δήλωσε ακόμη ότι τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν έπειτα από δύο έως τέσσερις συνεδρίες, και τονίζει ότι οι ενέσεις «αλλάζει εντελώς τη ζωή» των πιο μεγάλων σε ηλικά πελατών.

«Το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP) είναι εξαιρετικό αν είστε 20 ετών, επειδή έχετε όλους αυτούς τους ινοβλάστες, έχετε το κολλαγόνο, έχετε την ελαστίνη και τον θυρεοειδή σας ή τις ορμόνες σας. Αλλά αν είστε μεγαλύτεροι, αν είστε στα 40, 50 ή 60 σας, τα υγιή κύτταρά σας πεθαίνουν» ανέφερε η Amanda Azzopardi.


«Έτσι, είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιείτε κάτι που είναι, ξέρετε, προκατασκευασμένο, είναι πολύ ασφαλές μαζί με άλλες θεραπείες. Είναι ιδανικό για το ώριμο δέρμα για να βελτιώσει την κυτταρική γήρανση και να ενισχύσει την ενυδάτωση» κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου