Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 25, 2024

Όταν ο άνθρωπος γίνεται κτήνος!! Η υπόθεση που συγκλόνισε όλο τον κόσμο!

Το βίντεο είχε ανέβει πριν από χρόνια. Όμως κάποιες νέες ειδήσεις για την

υπόθεση μας οδήγησαν να το ανεβάσουμε πάλι.

 Όπως λοιπόν έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο 88χρονος πλέον Γιόζεφ Φριτζλ που πάσχει από άνοια, επιδιώκει μέσω της δικηγόρου του, να αποφυλακιστεί από την ψυχιατρική κλινική όπου εκτίει την ποινή του και να μεταφερθεί σε κανονική φυλακή, καθώς δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για το κοινό.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην υπόθεση, έχουν υποβάλει ένσταση ζητώντας τη μη μεταφορά του σε κανονική φυλακή και η έφεση θα εκδικαστεί από ανώτερο δικαστήριο στη Βιέννη.  

Στην Αυστρία, όσοι καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αποφυλάκιση υπό όρους μετά την έκτιση 15 ετών. Βάσει αυτού του νόμου, ο Φριτζλ θα μπορούσε να μεταφερθεί σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων.     

Όσο για την προσωπική ζωή της Ελίζαμπεθ, παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της Τόμας Βάγκνερ, (τον σωματοφύλακα που την προστάτευε μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της) ο οποίος είναι 23 χρόνια νεότερός της. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Oesterreich, το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά αφού πέρασε μήνες μαζί μετά την απελευθέρωσή της από το κολαστήριο που είχε δημιουργήσει ο πατέρας της Γιόζεφ Φριτζλ και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 52 ετών. 

Η Ελίζαμπεθ ζει πλέον σε μια διώροφη μονοκατοικία περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το πατρικό της, σε ένα μικροσκοπικό χωριουδάκι.

Ακριβώς απέναντι είναι το σπίτι της κόρης της Κέρστιν, το οποίο είναι επίσης διακοσμημένο με κεραμικά έργα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου