Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 19, 2024

Βίντεο: «Πήρα ένα μαχαίρι και τον σκότωσα, δεν με νοιάζει» – Η στιγμή που γυναίκα δολοφονεί τον πρώην κουνιάδο της

Την στιγμή που μια γυναίκα μαχαιρώνει τον κουνιάδο της είδαν

σήμερα σε βίντεο οι δικαστές που εκδικάζουν την υπόθεση, στην Βρετανία. Ο Matthew Bryant φέρεται να μαχαιρώθηκε έξω από το Hare and Hounds στο Maidstone στις 11 Σεπτεμβρίου πέρυσι, από τη Stephanie Langley.


Σε νέα πλάνα από το περιστατικό, η Langley βιντεοσκοπείται στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού αυτοκινήτου, μετά τη σύλληψή της, να λέει σε έναν αστυνομικό: “Πήρα ένα μαχαίρι και τον σκότωσα. Δεν με νοιάζει”.

Λίγα λεπτά πριν, φαίνεται να χτυπάει το τηλέφωνο του Bryant από το χέρι του, αφού εκείνος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει ότι τον απείλησε να τον σκοτώσει. Στην συνέχεια, το ζευγάρι εξαφανίζεται από το οπτικό πεδίο και εκείνη τον μαχαιρώνει δύο φορές στην πλάτη και μία στο στήθος. Η Langley φέρεται να είχε διάφορες προσωπικές και οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες την είχαν υποβάλει σε μεγάλο στρες. Έτσι ειπώθηκε στην δίκη.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο γιος της Langley, Cameron Langley-McColm, της είπε ότι θα έπαιζε μπιλιάρδο στην παμπ του θύματος. Εκείνη του απάντησε: “Απολαύστε το μπιλιάρδο σας με το μ*****”. Αργότερα, του είπε: “Θα σε δω εκεί. Η τρελή μαμά θυμάται”. Ο Langley-McColm είπε ότι η μητέρα του είχε ισχυριστεί ότι ο κ. Bryant ήταν βίαιος, καταχρηστικός και ότι είχε διαπράξει βιασμό.

 Παρά το γεγονός ότι προηγουμένως ήταν συγγενείς εξ αγχιστείας, η πρώτη επαφή του . Bryant με τη Langley μετά από 21 χρόνια ήταν όταν εκείνη εμφανίστηκε στην παμπ του θύματος, τον Μάιο του 2023.

Την ημέρα του μαχαιρώματος, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τη Langley να φτάνει στο Hare and Hounds στις 5.53 μ.μ. και να της σερβίρει ποτό ο κ. Bryant, ο οποίος κάθισε μαζί της σε ένα τραπέζι.

Αργότερα εθεάθη να προσπαθεί να χτυπήσει το τηλέφωνο του κ. Bryant από το χέρι του, ενώ εκείνος εξυπηρετούσε έναν πελάτη – κάποιον στον οποίο η Langley φέρεται να είπε: “Πάρε ένα ποτό όσο είναι ακόμα ζωντανός”.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, η σύζυγος του Bryant, η Caroline – η οποία δεν γνώριζε τη Langley – της ζήτησε να φύγει και είπε στον σύζυγό της να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.
Αλλά καθώς η Langley σηκώθηκε, φέρεται να του είπε: “Είσαι νεκρός απόψε”. Στη συνέχεια, η Langley πήρε το αυτοκίνητό της και έφυγε, αλλά επέστρεψε περπατώντας στην παμπ.

Το τηλεφώνημα στην αστυνομία

Το θύμα ήταν έξω και τηλεφωνούσε στην αστυνομία. Ακούστηκε να λέει ήρεμα στο τηλεφωνητή ότι η πρώην κουνιάδα του είχε απειλήσει να τον σκοτώσει. ‘Σήμερα, ήρθε επίτηδες, ήπιε ένα ουίσκι, κάθισε και είπε ‘θα βάλω να σε σκοτώσουν'”, εξήγησε. ‘Δεν θέλω να μου λένε ότι θα με σκοτώσουν. Απλώς κάθισα από ευγένεια, αλλά μου είπε τρεις φορές ‘θα σε σκοτώσω’. Πώς μπορείς να απαντήσεις σε αυτό;», ακούγεται το θύμα να λέει στον τηλεφωνητή της αστυνομίας.

Ο Bryant πρόσθεσε επίσης ότι η Langley τον είχε “πυροβολήσει” όταν παρευρέθηκε στην παμπ στο παρελθόν. Πρόσθεσε ότι δεν είχε αναφέρει εκείνο το περιστατικό επειδή δεν το είχε λάβει σοβαρά υπόψη του.

Είπε επίσης στον τηλεφωνητή ότι η Langley τον είχε κατηγορήσει για βία και βιασμό, αλλά είπε ότι δεν υπήρχαν αστυνομικά αρχεία για τέτοιου είδους ισχυρισμούς. Σε αυτό το σημείο της συνομιλίας η Langley τον πλησίασε. Ο Bryant είπε: “Περίμενε ένα λεπτό, θα ήθελες να της μιλήσεις; Έχω την αστυνομία στο τηλέφωνο”.

Όμως το τηλέφωνο τότε χτυπήθηκε και ακολούθησε η υποτιθέμενη επίθεση εκτός κάμερας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Bryant ακούστηκε να λέει στον τηλεφωνητή: “Μόλις με μαχαίρωσε”, ενώ άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, έσπευδαν να τον βοηθήσουν.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο χρόνος μεταξύ του χτυπήματος του τηλεφώνου από το χέρι της και της πτώσης του μαχαιριού στο έδαφος ήταν 24 δευτερόλεπτα. Οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του Bryant, αλλά τελικά κηρύχθηκε νεκρός στη σκηνή λίγο πριν από τις 18:50.

Το βίντεο μετά τη δολοφονία

Το βίντεο που κατέγραψε η αστυνομία από κάμερα που φορούσε το σώμα του αστυνομικός δείχνει την Λάνγκλεϊ σε αγχωμένη κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να φωνάζει: “Φύγε μακριά μου, θέλω να τον μαχαιρώσω. Τον σκότωσα. Δεν με νοιάζει. Τον θέλω νεκρό… Είμαι τόσο χαρούμενη. Τον μισώ τόσο πολύ… Ελπίζω να πεθάνει”.

Ένας μάρτυς , πελάτης στην παμπ , είπε ότι στη συνέχεια η γυναίκα κράτησε το μαχαίρι ψηλά πάνω από το κεφάλι της και με μια κλασική κίνηση το βύθισε “με μεγάλη δύναμη” στο στήθος του Bryant.

Ο γιος της Λάνγκλεϊ λέει ότι η μητέρα του είχε προβλήματα, έπινε και έπρεπε να πληρώσει πολλά λεφτά για να φτιάξει το αυτοκίνητό της, με το οποίο είχε εμπλακεί σε ατύχημα.

Η δίκη συνεχίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου