Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 19, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί νιώθει ευάλωτη – Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσέχει τις επιλογές του

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν ξεκαθαρίσει ότι η βασική προτεραιότητα τους είναι η οικογένεια τους και τα τρία παιδιά τους.
Ωστόσο ο διάδοχος του θρόνου επέστρεψε στα βασιλικά καθήκοντα του και πρώην δημοσιογράφος του BBC θεωρεί ότι η Κέιτ Μίντλετον, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, νιώθει «ευάλωτη». 

Από τότε που η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα με συγκίνηση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προτίμησαν να απολαύσουν χρόνο μαζί, καθώς τα παιδιά τους, οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λουίς και η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο Λούις είχαν πασχαλινές διακοπές από το σχολείο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ανέλαβε επίσημες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών των παιδιών του. Η οικογένεια φέρεται να πέρασε τρεις εβδομάδες διακοπών στην κατοικία τους στο Νόρφολκ, το Anmer Hall. Ωστόσο, με την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επανήλθε στα καθήκοντά του και πέρασε χρόνο σε μια φιλανθρωπική οργάνωση αυτή την εβδομάδα.


Τώρα μία ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξακολουθεί να φαίνεται «επιφυλακτικός». Σε μια περίοδο που είναι αναμφίβολα πολύ δύσκολη για τη βασιλική οικογένεια, με τον βασιλιά Κάρολο, να υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, η Jennie Bond λέει ότι ο διάδοχος του θρόνου εξακολουθεί να φαίνεται πρόθυμος να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC εξήγησε στο περιοδικό OK γιατί η πρώτη δημόσια εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ήταν μια «λογική» και «προσεκτική» επιλογή.

«Ο Ουίλιαμ επέλεξε την επομένη της επιστροφής των παιδιών στο σχολείο για να επιστρέψει ο ίδιος στη δουλειά του. Αυτό είναι λογικό… να τακτοποιήσει τα παιδιά και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στα επίσημα καθήκοντα. Και είναι μια προσεκτική αρχή… κοντά στο σπίτι και κοντά σε θέματα που τον ενδιαφέρουν βαθιά: Η κοινότητα και το περιβάλλον», είπε η δημοσιογράφος.


Η Jennie Bond πρόσθεσε ότι μετά από τόσο καιρό που πέρασε με την οικογένεια της και με την επιστροφή του συζύγου της στην εργασία του, η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανό να νιώθει «ευάλωτη».


«Η Κάθριν θα αισθάνεται ευάλωτη και θα πρέπει να της άρεσε πολύ αυτός ο οικογενειακός χρόνος, με τους γονείς της να μένουν επίσης στο Anmer Hall. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Κάρολ και ο Μάικ θα είναι διαθέσιμοι όσο ποτέ άλλοτε για να βοηθήσουν την Κάθριν να προσαρμοστεί στη ζωή με τον σύζυγό της να επιστρέφει στη δουλειά. Και ο Ουίλιαμ αναμφίβολα θα προχωρήσει βήμα-βήμα, αυξάνοντας τον φόρτο εργασίας του μόνο όταν η σύζυγός του και τα παιδιά του είναι έτοιμοι να το κάνει», σημείωσε η Jennie Bond.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου