Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 23, 2024

Νίκος Αναδιώτης: «Οι ψυχολόγοι δεν ξέρω αν πιστεύουν στη ψυχή αν δεν είναι ορθόδοξοι

Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, «Fay’s Time», μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης το πρωί της Δευτέρας.


Ο ηθοποιός, μίλησε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νίκη», τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ αναφέρθηκε και στην διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα.

«Άκουσα κάποιον συνυποψήφιο σε άλλο κόμμα να προτάσσει το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα ρωτούσα ποια πατρίδα; Ποια θρησκεία; Ποια οικογένεια; Για εμάς η οικογένεια είναι ο άντρας και η γυναίκα και αν τους δώσει και ο Θεός τα παιδιά τους.

 Τα δικαιώματα είναι των παιδιών και όχι των ενηλίκων, που θέλουν να έχουν παιδιά στη ζωή τους γιατί δεν μπορούν να κάνουν και πρέπει να αποκτήσουν με διαφορετικό τρόπο. Να σκεφτούν τα δικαιώματα των παιδιών και του κάθε ανθρώπου να έχει πατέρα και μητέρα στη ζωή του. Ο γιος με ρώτησε, προσπάθησα να του εξηγήσω και τον ξένισε» ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.


«Με τον πνευματικό είναι η μόνη μορφή ψυχοθεραπείας. Ο ορθόδοξος πνευματικός πιστεύει στη ψυχή. Οι ψυχολόγοι δεν ξέρω αν πιστεύουν στη ψυχή αν δεν είναι ορθόδοξοι. Είναι η μόνη ψυχοθεραπεία και με τη θέληση τη δική σου μπορεί να σε θεραπεύσει» πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου