Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 19, 2024

Πύργος: «Ντου» αστυνομικών σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Συνελήφθη διαρρήκτης που επιχείρησε να διαφύγει

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος

συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγει σε άλλη πόλη της χώρας.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε πάρκινγκ μεγάλης υπεραγοράς που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Πύργου μετέβη 23χρονος και, αφού έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν εκεί σταθμευμένο, πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Αλφειού, έπεσε με το όχημα πάνω στην κεντρική είσοδο της επιχείρησης καταφέρνοντας με… “επαγγελματικό” τρόπο να τη διαρρήξει.

 Ο 23χρονος, μάλλον, δεν ικανοποιήθηκε από το ποσό που άρπαξε από το πρατήριο και συνέχισε την… αναζήτησή του για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα σε δεύτερη μεγάλη επιχείρηση, στην ίδια περιοχή, όπου επίσης έδρασε με τον ίδιο… δοκιμασμένο τρόπο.

Η δράση του εφευρετικού – κατά τα άλλα – δράστη, έγινε αντιληπτή χθες το πρωί από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων, Παναγιώτη Κωτσάκη, που, μαζί με τον υπάλληλό του, πήγαν να ανοίξουν την επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν χθες νωρίς το πρωί το φορτηγάκι που είχε κλέψει τη νύχτα ο 23χρονος στην περιοχή Λιθαράκια του Πύργου, ενώ λίγες ώρες αργότερα, οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, έκαναν «ντου» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, όπου και εντόπισαν τον 23χρονο που προσπαθούσε να διαφύγει σε άλλη πόλη της χώρας.

Δείτε βίντεο από την διάρρηξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου