Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 28, 2024

Πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη – Έριξαν βόμβα με drone για να κάψουν επιχείρηση

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν

άγνωστοι έριξαν σε επιχείρηση με drone έναν εμπρηστικό μηχανισμό με χρονόμετρα προκειμένου να προκαλέσουν ολοσχερή καταστροφή στις εγκαταστάσεις.


Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης κατέγραψαν ένα drone να κατεβαίνει μέσα στην επιχείρηση και να απελευθερώνει ένα μπουκάλι με εύφλεκτη ύλη και χρονόμετρο που ευτυχώς δεν ανατινάχθηκε.

 Το πρωί της Κυριακής, υπάλληλοι της επιχείρησης εντόπισαν στον χώρο ένα περίεργο μαύρο αντικείμενο, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για εμπρηστικό μηχανισμό τύπου μολότοφ. Επί τόπου κλήθηκαν οι αρχές, ενώ στο εργοστάσιο έσπευσε και πυροτεχνουργός από τα Χανιά.

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό πρόκειται για ερασιτεχνικό εκρηκτικό μηχανισμό καθώς το μπουκάλι περιείχε πετρέλαιο και δεν υπήρχε πυροκροτητής. Για την ανάφλεξή του θα έπρεπε είτε κάποιος να του βάλει φωτιά είτε να αρπάξει πέφτοντας από το drone.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου