Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 26, 2024

Eurovision: Αποκαλύφθηκε η σκηνή του φετινού διαγωνισμού

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη Eurovision 2024

Πλάνα από τη σκηνή της φετινής

Eurovision είδαν το φως της δημοσιότητας. Την Τρίτη 7 Μαΐου ξεκινά ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού στο Μάλμε της Σουηδίας και ο επίσημος λογαριασμός του θεσμού στο Twitter αποκάλυψε τον χώρο.


«Καλησπέρα Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να δείτε... τη σκηνή σας!», αναφέρει η ανάρτηση. 

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, η σκηνή φέτος θα είναι σε σχήμα ενός μεγάλου σταυρού. Πριν λίγες ημέρες, όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της σκηνής από τις προετοιμασίες της διοργάνωσης στο Twitter, προβλημάτισε πολλούς από τους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού σχετικά με τη χωρητικότητά του.

«Είναι πολύ μικρό, πού θα χωρέσουν οι χορευτές;» έγραφαν, μεταξύ άλλων. Κάποιος άλλος περιέγραψε τη σκηνή «απαίσια» με έναν άλλο να προσθέτει, ότι «ακόμη και στην Ιταλία ήταν καλύτερη η σκηνή».

Αρκετοί δε, επισήμαναν τη διαφορά της σκηνής στο στιγμιότυπο, με το πώς φαινόταν στο stage στο βίντεο που είχε ανέβει πριν μερικούς μήνες στο YouTube. «Έμοιαζε μεγαλύτερο» ανέφεραν.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β' Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου