Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 19, 2024

Survivor 2024 – James Καφετζής: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο James Καφετζής στο προφίλ

του στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες (18/4) είδαμε τον παίκτη να φεύγει από το παιχνίδι.


Ο James Καφετζής προηγουμένως είχε ζητήσει την αρνητική ψήφο από τους συμπαίκτες του, έτσι ώστε να βγει στον τάκο. Κατά την διάρκεια του αγώνα αποχώρησης, ο παίκτης των Μπλε στην τελευταία του μονομαχία, με αντίπαλό του τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, έβαλε 4/5 κρίκους και πήρε τον τελευταίο για να καθίσει στον πάγκο εγκαταλείποντας ουσιαστικά τον αγώνα και αποχωρώντας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 Ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, αφού έμαθε πως ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Έπειτα από καιρό ο James Καφετζής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram προφίλ του. Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία με την μορφή του Instagram story, στην οποία φαίνεται το διαβατήριό του κα το εισιτήριό του, με το οποία θα ταξιδέψει από τον Άγιο Δομίνικο προς τον Παναμά, όπου και βρίσκεται ο πατέρας του.

James Καφετζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου