Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 25, 2024

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας «Titanic» που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα

Δείτε την και θα καταλάβετε
 Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ταινίες όλων των εποχών. Έχει, μαζi με άλλες δυο ταινίες, το ρεκόρ με τα περισσότερα Όσκαρ, κερδίζοντας 11 συνολικά αγαλματίδια.

Η ταινία «Titanic» είχε μεγάλο κόστος, που έβγαλε βέβαια πίσω και χρειάστηκε μεγάλο αριθμό ανθρώπων για να συμπληρώσει το cast της.

Η ταινία να φανταστείτε είχε μεγαλύτερο κόστος από την ίδια την κατασκευή του πλοίου το 1912. Τότε το πλοίο κόστισε 7,5 εκατομμύρια δολάρια, που σε χρήματα του 1997 μεταφράζονται σε μεταξύ 120 –150 εκατομμύρια δολάρια, με την ταινία να κοστίζει λίγο πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια.

Το αποτέλεσμα για την ταινία του David Cameron ήταν εντυπωσιακό και την εποχή που βγήκε, πριν από περίπου 27 χρόνια, ήταν από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες όλων των εποχών.

Εκτός από τα σκηνικά που είδαν οι θεατές, εντυπωσιακά ήταν και τα παρασκήνια. Η κορύφωση της ταινίας, με τη σκηνή της βύθισης, ήταν πολύ διαφορετική στην οθόνη από αυτό που τελικά συνέβαινε στα στούντιο. Αν δείτε παρακάτω τη διαφορά, ίσως θα αναθεωρούσατε κάποια πράγματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου