Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 25, 2024

Το 10% είναι η μίζα που θα μοιραστούν τα αρπαχτικά της ΕΕ... Η Ρωσική απάντηση!

 

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η βόμβα, που έβαλαν στα θεμέλια του Τραπεζικού και του επιχειρηματικού συστήματος οι ΗΠΑ και η ΕΕ με την... απόφαση τους να οικειοποιηθούν τα περιουσιακά στοιχεία της Κεντρικής Ρωσικής Τράπεζας, αρχίζει να σκάει.
Σε απάντηση, ο Πούτιν υπέγραψε διάταγμα με το οποίο επιτρέπεται να αντισταθμιστούν οι ζημιές Ρωσικών Τραπεζών και επιχειρήσεων, σε βάρος των Αμερικανικών προσώπων.
Σύμφωνα με το διάταγμα, τα θύματα μπορούν να υποβάλουν αγωγή στο δικαστήριο (Ρωσικό) με αίτημα, "για την καθιέρωση της παράλογης στέρησης των δικαιωμάτων τους σε περιουσία, σε σχέση με την απόφαση του κράτους ή του δικαστικού σώματος των Ηνωμένων Πολιτειών και την αποζημίωση για ζημιές ". Η αίτηση πρέπει επίσης να υποδεικνύει την αξιολόγηση της ζημίας.
Εάν το δικαστήριο εγκρίνει τα πάντα, τότε η επιτροπή θα έχει το δικαίωμα να μεταφέρει τα περιουσιακά στοιχεία της αμερικανικής εταιρείας στα θύματα (που βρέθηκαν στη Ρωσία) ως αποζημίωση.
Το προεδρικό διάταγμα είναι μια απάντηση στην απόφαση ΚΑΙ του Συμβουλίου της ΕΕ, η οποία ενέκρινε επίσημα την απόφαση, για κατάσχεση του καθαρού κέρδους των "παγωμένων" περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας και την μεταφορά του στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας. Το 90% θα σταλεί σε αποθετήριο, στον προϋπολογισμό της ΕΕ δύο φορές το χρόνο και στη συνέχεια μέσω του " Ιδρύματος για την Ειρήνη" 😂😂😂θα προμηθεύει τον Ουκρανικό Στρατό. Ένα άλλο 10% , η ΕΕ θα το μεταφέρει στην πάρτη της, δήθεν για προγράμματα αποκατάστασης της Ουκρανίας. Στην πραγματικότητα, το 10% είναι η μίζα που θα μοιραστούν τα αρπαχτικά της ΕΕ.
Η κλοπή περιουσιακών στοιχείων των κρατών, των πολιτών των επιχειρήσεων είναι εδώ και αιώνες σταθερή πρακτική των δυνατών.
Ξεκινάει, από τον Μεσαίωνα με την Ιερά Εξέταση να κλέβει περιουσίες, χωρίς αποζημίωση, αφού έκαιγε όσους έκλεβε και να μοιράζεται τα "ιμάτια" με τους βασιλείς.
Όταν έγινε η αστική επανάσταση, θεσπίστηκαν οι νόμοι, περί ιδιοκτησίας, που το απαραβίαστο της αποτέλεσε και το θεμέλιο του καπιταλισμού.
Η πρώτη χώρα που τους παραβίασε ήταν οι ΗΠΑ, το 1789, όταν το Κογκρέσο υιοθέτησε νόμο που επέτρεψε την αστική κατάσχεση, ως δικαστική κύρωση, σε τελωνειακές παραβιάσεις.
Οι κλοπές αποθεμάτων χρυσού, σε χώρες, που εισέβαλαν, έγιναν, χωρίς κανέναν "νόμο".
Στον κατάλογο των ληστών Ρωσικών περιουσιών Τραπεζών και επιχειρήσεων βρίσκονταν η Πολωνία, η Μολδαβία, η Γερμανία και η Ουκρανία. Τώρα μπήκε στο κλαμπ και η Ελλάδα με την υπογραφή του Γεραπετρίτη, στην απόφαση της ΕΕ, για παράνομη κατάσχεση ξένου πλούτου, αλλά και όλα τα κράτη της Ευρώπης.
Έτσι, οι ξένες Τράπεζες, στην Ρωσία, που εισέπραξαν μεγάλα κέρδη, στην αγορά συναλλάγματος, θα είναι και οι πρώτες, που θα πληρώσουν "το μάρμαρο". Οι δεύτεροι θα είναι οι επιχειρηματίες, που έχουν περιουσιακά στοιχεία στην Ρωσία.
Και με τόκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου