Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 27, 2024

ΒΙΝΤΕΟ (+18)! Βομβάρδισαν τις σκηνές αμάχων! Δεν υπάρχουν αθώοι εβραιοσιωνιστές στην Παλαιστίνη!

 

Νίκος Κλειτσίκας

Ξεπεράστηκαν ακόμη κι ότι σεβάστηκαν οι Ναζί του Χίτλερ.. ΓΑΖΑ: ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΗ ΡΑΦΑ (GAZA: STRAGE DI CIVILI IN CAMPO PROFUGHI A RAFAH)

Το ναζιστικό σιωνιστικό καθεστώς βομβάρδισε με αεροπορικές επιδρομές (ο πιο δειλός στρατός του πλανήτη, οι σατανάδες), στόχευσε τις σκηνές των εκτοπισμένων της UNRWA (ΟΗΕ) στη δυτική Ράφα.
Τα σώματα καίγονται...

 






Τα βίντεο λογοκρίνονται, δεν θα τα δείτε εδώ, αφού τα αφαιρούν, αλλά θα τα δείτε ➥ ΕΔΩ


Για πόσο καιρό μπορούμε να επιτρέψουμε στην εβραϊκή σιωναζιστική σατανιστική οντότητα να στέκεται ως "Ανώτατος Άρχοντας" στη Μεσόγειο;

Το σιωναζιστικό καθεστώς κατανοεί μόνον τις κάνες των όπλων της Αντίστασης! Τα αμερικανοΝατοϊκά (made in USA) "σχέδια αναγνώρισης της Παλαιστίνης", δηλαδή διάλογο των κατακτητών με διεφθαρμένους προδότες για άλλα 76 χρόνια, δεν θα περάσουν!


Δελτίο τύπου της Χαμάς
«Σ' ένα φρικτό έγκλημα πολέμου, ο εγκληματικός σιωνιστικός στρατός κατοχής διέπραξε απόψε μια αποτρόπαια σφαγή εναντίον εκτοπισμένων πολιτών σε σκηνές στο δυτικό τμήμα της πόλης Ράφα, σε μια περιοχή γεμάτη εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένους, που είχε κηρυχθεί ως μια ασφαλή ζώνη από τον εγκληματικό στρατό και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων πολιτών, στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, σε πλήρη περιφρόνηση και περιφρόνηση για την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης (ICJ) που του ζητούσε να σταματήσει την επιθετικότητά του κατά της Ράφα.
Πιστεύουμε ότι η αμερικανική κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι πλήρως υπεύθυνοι για αυτή τη σφαγή, την οποία η σιωνιστική οντότητα δεν θα είχε διαπράξει χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ και το πράσινο φως για την εισβολή στη Ράφα, παρά τον συνωστισμό εκτοπισμένων πολιτών στην περιοχή.
Ζητούμε την άμεση και επείγουσα εφαρμογή των αποφάσεων του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης και την πίεση για να σταματήσει αυτή η σφαγή και η αιματοχυσία αθώων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.
Ζητούμε επίσης να ασκηθεί πίεση στον σιωνιστικό στρατό κατοχής να αποσυρθεί από τη διάβαση της Ράφα, επιτρέποντας στα πληρώματα διασωστών στη διάβαση να συνεχίσουν το έργο τους και να διευκολύνουν την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας.
Η διεθνής κοινότητα, τα Ηνωμένα Έθνη και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται επειγόντως να αναλάβουν δράση για να σταματήσει ο γενοκτονικός πόλεμος που συνεχίζεται εναντίον του λαού μας για περισσότερους από επτά μήνες και να παράσχουν προστασία στον λαό μας από τη σιωνιστική τρομοκρατική δολοφονική μηχανή, που επιδιώκει να εκτοπίσει τον λαό μας και να καταστρέψει την εθνική του υπόθεση.
Χαμάς, 26 Μάη 2024»

* Το "Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης" (International Court of Justice - ICJ), είναι το κύριο και βασικό όργανο διεθνούς δικαίου των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), με έδρα το Παλάτι της Ειρήνης (Vredespaleis) στη Χάγη.
Σε αντίθεση και διάσταση με το "Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο" (που εξετάζει την προσφυγή της Νοτίου Αφρικής για τη Γενοκτονία στη Γάζα), αυτό το Δικαστήριο αναγνωρίζεται από ΟΛΕΣ τις χώρες της διεθνούς κοινότητας... ΚΑΙ από το Ισραήλ ΚΑΙ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου