Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 04, 2024

Μεξικό: Εντοπίστηκαν 3 σοροί – Ερευνάται αν ανήκουν σε αγνοούμενους Αυστραλούς

Οι αρχές εντόπισαν τρία πτώματα σε περιοχή του βόρειου Μεξικού όπου

αγνοούνται δυο Αυστραλοί κι ένας Αμερικανός, ανέφεραν χθες Παρασκευή δυο πηγές του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς ενήμερες για την πορεία της έρευνας που διενεργείται στην Μπάχα Καλιφόρνια.


Οι Κόλουμ και Τζέικ Ρόμπινσον, αδέλφια από την Αυστραλία, και ο Τζακ Κάρτερ Ρόουντ, υπήκοος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στις αρχές πως αγνοούνται την 29η Απριλίου, ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η πολιτειακή εισαγγελία. Θεάθηκαν για τελευταία φορά την 27η Απριλίου.

 Έκαναν διακοπές στον δήμο Ενσενάδα, όχι μακριά από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Η Μπάχα Καλιφόρνια συγκαταλέγεται στις πολιτείες που πλήττονται περισσότερο από το κύμα βίας που σαρώνει εδώ και χρόνια τη χώρα.


Εισαγγελέας δήλωσε πως διενεργείται έρευνα για τρία πρόσωπα που ενδέχεται να έχουν σχέση με την υπόθεση. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν συνδέονται με την εξαφάνιση των τριών τουριστών.


Η αμερικανική πρεσβεία στο Μεξικό και το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας δεν απάντησαν αμέσως όταν το Ρόιτερς τους ζήτησε σχόλιο για την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου