Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 05, 2024

ΠΟΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ πήρε! Τούρκος ηθοποιός αγόρασε και κατεδάφισε το σχολείο του...

 

Γνωστός Τούρκος ηθοποιός άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς αποκάλυψε ότι αγόρασε και κατεδάφισε το σχολείο που πήγε μικρός για να εκδικηθεί τους δασκάλους του.

Ο γνωστός ηθοποιός Caglar Ertugrul δήλωσε στους φαν του, πως το κίνητρό του ήταν η εκδίκηση για το «ξύλο που είχε φάει» από τους δασκάλους, κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων.



Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram μέσα στα ερείπια, δηλώνοντας ότι πήρε εκδίκηση από το σχολείο που τον τραυμάτισε ψυχικά και σωματικά στην παιδική του ηλικία. Η ανάρτηση έλαβε χιλιάδες σχόλια, με πάρα πολλούς να επικρίνουν τις ενέργειές του ως καταστροφικές και αντιτουρκικές. Ο Ertuğrul έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και οι φαν του Τούρκου ηθοποιού διχάστηκαν ανάμεσα σε αυτούς που στήριξαν την κίνησή του και σε όσους θεώρησαν ότι στέλνει το λάθος μήνυμα στα νέα παιδιά.



Ο Caglar Ertugrul γεννήθηκε στις στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και έχει κερδίσει το βραβείο «Χρυσή Πεταλούδα» για τον καλύτερο ηθοποιό σε ρομαντική κωμωδία το 2020 για τον ρόλο του στην ταινία Afili Aşk και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά το 2021 για τον ρόλο του στην ταινία Teşkilat. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Τούρκους ηθοποιούς στα τουρκικά δράματα.

Ο Ertuğrul αποφοίτησε από το Γυμνάσιο του Μπουρνόβα, στη Σμύρνη και απέκτησε πανεπιστημιακό πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Koç. Σύντομα όμως αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στις τέχνες. Η πρώτη του δουλειά ως ηθοποιός ήταν σε μια θεατρική παράσταση στο Πανεπιστήμιο Koç, στο έργο Ρομαίος και Ιουλιέτα, στις 13 Απριλίου 2009.

Η καριέρα του στον κινηματογράφο ξεκίνησε το 2012 στην ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο Dağ όπου ο Ertuğrul κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Την ίδια χρονιά, έκανε επίσης το ντεμπούτο του στην τηλεοπτική σειρά Benim İçin Üzülme ως Sinan Avcıoğlu σε πρωταγωνιστικό ρόλο.



Έπαιξε στη νεανική σειρά «Boynu Bükükler» και στη νεανική ταινία « Biz Size Döneriz». Είχε guest ρόλο στις τηλεοπτικές σειρές Medcezir και «Kurt Seyit & Şura».

Έχει επίσης συμμετάσχει σε ταινίες όπως οι «Bana Masal Anlatma», «Ailecek Şaşkınız» και «Yanımda Kal». Το 2016, επανέλαβε τον ρόλο του στην ταινία Dağ 2. Η ταινία που ήταν η πιο δημοφιλής ταινία του 2016 στην Τουρκία του έφερε παγκόσμια αναγνώριση.

Το 2017, ο Ertuğrul συμμετείχε στο τηλεοπτικό δράμα Fazilet Hanım ve Kızları ως Yağız Egemen απέναντι από τον Deniz Baysal.

Το 2019-2020, έπαιξε τον ρόλο του όμορφου playboy Kerem Yiğiter στην τηλεοπτική σειρά Afili Aşk μαζί με την Burcu Özberk για τον οποίο έλαβε το βραβείο Χρυσή Πεταλούδα για τον καλύτερο ηθοποιό σε ρομαντική κωμωδία.

Από το 2021 έως το 2022, ο Ertuğrul έπαιξε τον ρόλο του Serdar Kılıçaslan, ενός αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών απέναντι από τον Deniz Baysal στην τηλεοπτική σειρά Teşkilat. Η σειρά συγκέντρωσε υψηλή τηλεθέαση από το πρώτο της επεισόδιο, σπάζοντας πολλά ρεκόρ.

Ο Ertuğrul κέρδισε πολλά βραβεία καλύτερου ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Χρυσή Πεταλούδα στην ίδια κατηγορία. Μετά την αποχώρησή του με την ολοκλήρωση των 2 σεζόν το 2022, ο Ertuğrul πρωταγωνίστησε στη σειρά Magarsus ως Turgut μαζί με τους Merve Dizdar και Berkay Ateş που κυκλοφόρησε το 2023 στο BluTV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου