Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 04, 2024

Τρομακτικό τροχαίο κάτω από γέφυρα: Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με οχήματα και πήρε φωτιά – Συγκλονιστικές εικόνες

Τα συνεργεία άρχισαν σήμερα, Παρασκευή (3/5) να κατεδαφίζουν τη

γέφυρα του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ που υπέστη σοβαρές ζημιές χθες, όταν ένα βυτιοφόρο γεμάτο με φυσικό αέριο συγκρούστηκε με άλλα οχήματα στον Interstate 95 και πήρε φωτιά.


Η φωτιά κατέστρεψε την γέφυρα και οι αρχές αποφάσισαν να την γκρεμίσουν. Για την επιχείρηση χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος και να σημειωθούν πολύωρες καθυστερήσεις, αλλά χρειάστηκε να κλείσουν και τα σχολεία της περιοχής.


 


Οι εργάτες έφτασαν στην αερογέφυρα της Λεωφόρου Φέρφιλντ γύρω στις 3 π.μ. της Παρασκευής. Μετά τις πρόδρομες εργασίες, ο δρόμος έκλεισε και δημιουργήθηκε ουρά περίπου 20 χιλιομέτρων, στη νότια πλευρά του Merritt Parkway στο Φέρφιλντ, ενώ σοβαρές καθυστερήσεις αναφέρθηκαν επίσης στο βόρειο ρεύμα και στις γύρω διαδρομές.

Το κατεστραμμένο τμήμα του I-95 δεν αναμένεται να επαναλειτουργήσει πριν από τη Δευτέρα το νωρίτερο μετά το συγκλονιστικό ατύχημα το πρωί της Πέμπτης, κατά το οποίο ένα βυτιοφόρο φορτηγό γεμάτο με 8.500 γαλόνια φυσικού αερίου έπεσε πάνω σε ένα ρυμουλκούμενο όχημα και σε ένα αυτοκίνητο πριν εκραγεί σε πύρινη σφαίρα.

Τα δημόσια σχολεία του Norwalk έκλεισαν “λόγω συνεχιζόμενων κυκλοφοριακών προβλημάτων και των καθυστερήσεων”.

Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να εργάζονται από το σπίτι και να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία γύρω από τον αυτοκινητόδρομο, μια σημαντική αρτηρία της ανατολικής ακτής που συνδέει τη Νέα Υόρκη με τη Νέα Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου