Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 04, 2024

Η ΚΕΡΚΥΡΑ! ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ από τουρίστες, αλλά χωρίς παθολόγο για τις ημέρες του Πάσχα...

 

Την ώρα που Κέρκυρα πλημμυρίζει από κόσμο για τις ημέρες του Πάσχα, το «Αγία Ειρήνη», το γενικό νοσοκομείο του νησιού, έχει μένει χωρίς παθολόγο και μάλιστα για τρεις ολόκληρες ημέρες, μια ακόμη χειροπιαστή απόδειξη της… διάλυσης στην οποία έχει περιέλθει το ΕΣΥ.

Μάλιστα, το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε έκτακτη ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερώσει τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού των Φαιάκων πως κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, η Παθολογική Κλινική θα λειτουργεί χωρίς ειδικευόμενο παθολόγο.

«Το Σωματείο Εργαζομένων με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αναγκαζόμαστε να ενημερώσουμε τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέρκυρας ότι για 3 ημέρες κατά τη διάρκεια των εορτών (2/5, 4/5 και 7/5) η Παθολογική κλινική του νοσοκομείου θα λειτουργεί χωρίς ειδικευμένο παθολόγο σε ενεργή εφημερία», αναφέρει η ανακοίνωση του «Αγία Ειρήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου