Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 02, 2024

Ανακάλυψε τον βιολογικό της πατέρα και γύρισε την πλάτη στον άνθρωπο που την μεγάλωσε – «Δεν ήθελε να του γνωρίσει ούτε το εγγόνι του»

Οι άνθρωποι, όταν ανακαλύπτουν ότι ο βιολογικός τους γονέας είναι άλλος από εκείνον που τους μεγάλωσε,

συνήθως προσπαθούν να διατηρήσουν μία σχέση και με τους δύο γονείς, αλλά κατά κανόνα, ο δεσμός με εκείνον που τους μεγάλωσε, παραμένει ισχυρότερος.



Όμως μία γυναίκα γύρισε την πλάτη στον πατέρα που την μεγάλωσε, απορρίπτοντάς τον για χάρη του βιολογικού της πατέρα. Η αδελφή της όχι μόνο δεν την υποστηρίζει, αλλά είναι και έξαλλη μαζί της.

 Η γυναίκα που αποκαλύπτει την ιστορία είναι 28 ετών και είναι το μικρότερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Τα αδέλφια της, Donna και Jake, είναι περίπου τριάντα ετών.

Η απιστία που αποκάλυψε την αλήθεια

Είχαν μία όμορφη παιδική ηλικία και έναν υπέροχο πατέρα. Ο κόσμος της οικογένειας γύρισε ανάποδα όταν η Donna ήταν 10 ετών και ο πατέρας ανακάλυψε ότι, προτού γεννηθεί η Donna, η μητέρα τους τον είχε απατήσει και έτσι η Donna δεν είναι βιολογικό του παιδί.

«Οι γονείς μας χώρισαν, όμως δεν άλλαξε τίποτα ανάμεσα στον πατέρα και την Donna», είπε η γυναίκα. «Η συμπεριφορά του πατέρα μου παρέμεινε ίδια, όμως της είπε ότι, αν ποτέ θελήσει  να βρει τον βιολογικό της πατέρα, θα την αγαπά, θα τη στηρίζει και θα τη βοηθήσει να το καταφέρει. Μάλιστα, της πλήρωσε το τεστ DNA και άλλα έξοδα, καθώς και το ταξίδι της για να πάει να βρει τον βιολογικό της πατέρα. Πλήρωσε ακόμη και τις ψυχοθεραπείες της και της στάθηκε από την αρχή σε όλα».

Την στήριξε να βρει τον βιολογικό της πατέρα

Ο πατέρας της, την στήριξε πολύ στην προσπάθειά της να βρει τον βιολογικό της πατέρα και παρότρυνε τα άλλα παιδιά του να κάνουν το ίδιο. Λίγα χρόνια αφού βρήκε τον βιολογικό της πατέρα όμως, η Donna αποφάσισε ότι ήθελε να κόψει τη σχέση της με τον πατέρα που την μεγάλωσε. Τα πράγματα όμως άλλαξαν ξανά πριν από τρία χρόνια.

Η Donna ανέπτυξε στενή σχέση με τον βιολογικό της πατέρα και δεν το είπε σε κανέναν. Κανείς λοιπόν δεν ήξερε για τη στενή της σχέση με τον βιολογικό της πατέρα μέχρι που αρραβωνιάστηκε και τον κάλεσε στους αρραβώνες, όπου, στην ομιλία της αναφέρθηκε σε εκείνον ως τον «πραγματικό της» πατέρα.

Η κίνηση που ράγισε την καρδιά του ανθρώπου που την μεγάλωσε

«Επιπλέον, ζήτησε από τον πατέρα της-που την μεγάλωσε-να πληρώσει τα έξοδα διαμονής του βιολογικού της πατέρα αφού ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα. Όταν παντρεύτηκε, του ζήτησε πάλι να καλύψει τα έξοδα του γάμου, πράγμα και το οποίο έκανε. Εκείνος που τη συνόδευσε νύφη στην εκκλησία ωστόσο, ήταν ο βιολογικό της πατέρας, στον οποίο και αναφέρθηκε ως τον ‘πραγματικό της’ πατέρα στην ομιλία της. Ο πατέρας μας πληγώθηκε πολύ».

Επίσης, δεν έβγαλε ούτε μία φωτογραφία μόνη με τον πατέρα μας. Σε όλες τις φωτογραφίες, ήταν μέσα και ο βιολογικός της πατέρας.

Με τον καιρό τα πράγματα ολοένα χειροτέρευαν. Όταν ήρθαν τα εξηκοστά γενέθλια του πατέρα μας, η Donna αδιαφόρησε τελείως, καθώς ένιωθε ότι θα αδικούσε τον βιολογικό της πατέρα. Όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, έκανε κάτι που ράγισε την καρδιά του πατέρα μου. Του είπε ότι δεν ήθελε το παιδί της να μπερδευτεί με δύο παππούδες και γι’ αυτό ο βιολογικός της πατέρας θα ήταν ο μόνος παππούς του παιδιού της.

Αποφάσισε ακόμη και σταματήσει να τον λέει πατέρα και άφησε τον βιολογικό της πατέρα να την υιοθετήσει. «Δεν θέλησε να γνωρίσει τον πατέρα μας στο παιδί της»

Γύρισε κλαίγοντας

«Τώρα όμως που ο ‘πραγματικός της’ πατέρας την απογοήτευσε, έχει γυρίσει κλαίγοντας στον πατέρα μας, παρακαλώντας να τα ξαναβρούνε. Του είπε ότι δεν μπορεί να απορρίπτει το εγγόνι του. Ο πατέρας μας είπε ότι δεν το απέρριψε ποτέ, αλλά ότι η ίδια του το στέρησε».

Τώρα η Donna κάνει σκηνές και θέλει ξανά την υποστήριξη του ανθρώπου που η ίδια έβγαλε από τη ζωή της. Προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι και τα αδέλφια της αλλά εκείνα της έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάθονται να βλέπουν το θέατρο που παίζει. Αυτό είναι κάτι που έχει εξαγριώσει την Donna, η οποία τους κατηγορεί ότι είναι σκληροί και απάνθρωποι.

Είναι πράγματι σκληρά τ’ αδέλφια της, ή μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου