Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 02, 2024

«Κανόνι» βάρεσε μεγάλη ελληνική εταιρεία, όλοι είχαμε προϊόντα της στην κατάψυξή μας

 

Μία εταιρεία γνωστή στον τομέα της αναγκάζεται να ρίξει αυλαία στην

λειτουργία της, στέλνοντας πάνω από 50 οικογένειες στην ανεργία.

Η Κοντοβερός μετά από μισό αιώνα ζωής αποφάσισε να κατεβάσει τα ρολά και να καταθέσει πτώχευση. Η ιστορική εταιρεία, από των βασικών παικτών στην επεξεργασία και συσκευασία κατεψυγμένων αλιευμάτων, κήρυξε στάση πληρωμών τον Μάρτιο και η διοίκησή της αποφάσισε την άμεση διακοπή της λειτουργίας της μονάδας στον Ασπρόπυργο, που απασχολούσε πάνω από 50 άτομα.

Ο λόγος του λουκέτου τα συσσωρευμένα προβλήματα και οι ζημιές που στο τέλος του 2022 είχαν ξεπεράσει τα 23 εκατ. ευρώ, οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις τα 35,8 εκατ. ευρώ και το σύνολο των τραπεζικών υποχρεώσεων τα 24 εκατ. ευρώ. Μάλιστα οι δανειακές συμβάσεις έχουν καταγγελθεί από τις πιστώτριες τράπεζες.
Ήδη, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς έχει «πέσει» και το σάιτ της εταιρείας ενώ σταδιακά θα αποσυρθούν και τα τελευταία προϊόντα της που βρίσκονταν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των μίνι μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου