Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Μαΐου 29, 2024

Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε κατά του Λάκη Λαζόπουλου – «Είναι φρικτό αυτό που βλέπω»

Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης (28/5) αναβίωσε το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ». Κατά την διάρκεια

της παράστασης ο ηθοποιός σατίρισε τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, παρομοιάζοντάς τους με τον «Αντωνάκη» και «Ελενίτσα» από την ταινία «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα».


Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα (29/5) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπάει κατά του Λάκη Λαζόπουλου.

 Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: «Δεν έχω δει κάτι που να με έχει φέρει σε μεγαλύτερη αμηχανία από αυτό που βλέπω τώρα. Επειδή τον εκτιμώ τον κύριο Λαζόπουλο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Νομίζω ότι θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σκληρά και προτιμώ να μην το κάνω, σε σεβασμό στην πορεία του κυρίου Λαζόπουλου, ο οποίος έχει κάνει βέβαια πάρα πολλά ατοπήματα όλα αυτά τα χρόνια!»

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το εάν κάτι τέτοιο χωράει στο πλαίσιο της σάτιρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε λέγοντας: «Τώρα μου το ρωτάς αλήθεια; Με πιάνει η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι! Όχι, όχι! Είναι φρικτό αυτό που βλέπω και πραγματικά έχω έρθει σε τρομερά άβολη θέση. Δεν το γνώριζα ότι υπήρχε…».


«Αυτός ο άνθρωπος το κάνει πάντα και έχει κατηγορήσει και την Μιμή Ντενίση πάρα πολύ άδικα, δεν θα κάτσουμε να τον δικαιολογούμε! Έχει 30 χρόνια πορείας και είπα ότι σέβομαι την καριέρα του… Έχει κάνει όμως και ατοπήματα όλα αυτά τα χρόνια! Είναι ατόπημα λοιπόν αυτό κατά τη γνώμη μου. Είναι ατόπημα! Προσωπικά το είδα και ήρθα σε πολύ μεγάλη αμηχανία, να μην πω ότι ντράπηκα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου