Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 02, 2024

LIVE η κίνηση: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – Καθυστερήσεις πάνω από 30 λεπτά στην Αττική Οδό

 

Αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε λιμάνια και εθνικές οδούς, καθώς κορυφώνεται το κύμα εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.


  • Δείτε LIVE πού έχει κίνηση από τους χάρτες της Google
  • Δείτε εδώ το Δελτίο Κυκλοφορίας
  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: Άνω των 30′ από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία), 20′-25′ από Πλακεντίας έως Μεταμόρφωση (Περιφερειακή Υμηττού), 20′-25′ από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.

  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: Άνω των 30′ από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία), 25′-30′ από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση (Περιφερειακή Υμηττού), 15′-20′ από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.

  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: Άνω των 30′ από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (έξοδο για Λαμία), 20′-25′ από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση (Περιφερειακή Υμηττού), 10′-15′ από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.

Αυξημένη καταγράφεται κίνηση στην Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα, τόσο προς την Κόρινθο όσο και προς τη Λαμία. Η ουρά στα διόδια της Ελευσίνας μεγαλώνει σταδιακά όσο η ώρα περνάει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, από τη Μεγάλη Τετάρτη καταγράφεται αυξημένη κίνηση των οχημάτων, κατά τα στοιχεία της τροχαίας. Συγκεκριμένα, από τα διόδια της Ελευσίνας, στην Αθηνών Κορίνθου έφυγαν 47.343 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών ταξιδεύοντας δηλαδή στην Αθηνών – Λαμίας πέρασαν 35.485 οχήματα. Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του Πάσχα λαμβάνει αυξημένα μέτρα στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Στο λιμάνι του Πειραιά, συνολικά έχουν προγραμματιστεί 60 δρομολόγια πλοίων, τα 38 για Αργοσαρωνικό και τα υπόλοιπα 22 για νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες αλλά και Κρήτη. Τα περισσότερα πλοία φεύγουν με 100% πληρότητα.

Αυξημένη κατά 20% η κίνηση στους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων για το Πάσχα

Αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση των Αθηναίων στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από νωρίς το πρωί, αναχωρούν το ένα μετά το άλλο με πληρότητα που αγγίζει 100% για διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.

Μάλιστα για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, από τον σταθμό του Κηφισού είναι προγραμματισμένα συνολικά 300 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 80 είναι έκτακτα ενώ από το σταθμό Λιοσίων τα δρομολόγια ξεπερνούν τα 100 για όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί.

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, απαγορεύεται η διέλευση των φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη από τις 15:00 έως και τις 22:00, και τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου, από τις 06:00 πρωί έως και τις 16:00.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου