Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 18, 2024

Ποια είναι η Μις Αλαμπάμα 2024; Η Sara Milliken ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν πάλι συζητήσεις

Η νικήτρια της Μις Αλαμπάμα ανταπέδωσε τα τρολ που επέκριναν το βάρος της. Η 23χρονη ήταν ενθουσιασμένη όταν έμαθε ότι κέρδισε το στέμμα στον διαγωνισμό National American Miss, με μια ανάρτηση στο Instagram που δείχνει το επίτευγμα.
 «Είναι μεγάλη μου τιμή να συστηθώ ως η Μις Αλαμπάμα της Εθνικής Αμερικής για το 2024», έγραψε, προσθέτοντας ότι ήταν «ένα όνειρο που φτιάχνεται 8 χρόνια».


«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω την ευκαιρία να το ζήσω και να το μοιραστώ μαζί σας μέσω του επίσημου λογαριασμού της Μις Αλαμπάμα».


Η Sara είναι ένα μεγάλο μοντέλο από το Atmore της Αλαμπάμα. Είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό δύο φορές πριν πάρει τον τίτλο την Ημέρα Μνήμης του 2024. Είναι επίσης οικοδεσπότης podcast στο Girls Gotta Glow, νικητής του βραβείου President's Service και υπέρμαχος ψυχικής υγείας.


Η Milliken ίδρυσε επίσης το The Buddy System, υποστηρίζοντας τους ηλικιωμένους από το 2020 και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γεφυρώσουν το χάσμα των γενεών και να δημιουργήσουν φιλίες ανεξάρτητα από την ηλικία. Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι η νίκη της προώθησε «ανθυγιεινούς τρόπους ζωής». 

Η Milliken απάντησε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

Τ

α πράγματα που έχουν ειπωθεί για μένα είναι πραγματικά αηδιαστικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εντάξει να λέμε αυτά τα πράγματα. Το εύκολο θα ήταν να τα παρατήσεις. Θα μπορούσα να κρύψω το πρόσωπό μου. Σταματήστε τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην κάνετε καμία εμφάνιση. Μείνετε χαμηλών τόνων μέχρι τους Εθνικούς. Θα μπορούσα ακόμη και να ενδώσω και να εγκαταλείψω τον τίτλο μου.

Αλλά αντ' αυτού λέω δείτε με. Δείτε με να υπηρετώ την κοινότητά μου. Δείτε με να δίνω τα πάντα στην προετοιμασία για τις εθνικές. Δειτε με να βρίσκω το ντροπαλό κορίτσι στο δωμάτιο και να μάθεις το όνομά της. Παρακολουθήστε με να συνεχίζω να ρίχνω τη θετικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε με να πετυχαίνω κάθε στόχο που βάζω. Δείτε με να κυνηγάω αυτό το όνειρο.

Παρακολουθήστε με να δείχνω σε κάθε μισητή γιατί μια γυναίκα με μεγάλο μέγεθος μπορεί και πρέπει να είναι κάτοχος του τίτλου. Σταθείτε πίσω και δείτε με να δείχνω σε όλους όσους με αμφιβάλλουν λάθος. Είσαι κάτι περισσότερο από το σώμα σου και το πιο σημαντικό… είσαι κάτι περισσότερο από τα κακά πράγματα που λένε οι άνθρωποι για το σώμα σου. Εγκατέλειψα αυτό το όνειρο για 6 χρόνια λόγω των ασχημων πραγμάτων που είπε κάποιος για μένα. Ποτέ ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου