Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2024

Δίκη Ιδρύματος «Άγιος Δημήτριος»: Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου Πάρη

Βούρκωσαν όσοι άκουσαν τα λόγια της μητέρας του 20χρονου Πάρη που έφυγε από τη ζωή στις 28 Νοεμβρίου 2021…


Ο Πάρης πέθανε εξαιτίας του ανελέητου ξυλοδαρμού που δέχτηκε ανυπεράσπιστος, από «φροντιστή» του ιδρύματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος».

 Τότε, κάποια διοικητικά στελέχη του ιδρύματος είπαν στους γονείς του παιδιού πως η αιτία θανάτου του, ήταν ένα χτύπημα με…παντόφλα που δέχθηκε από έναν άλλο τρόφιμο στο κεφάλι.

Ακολούθησαν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τους βασανισμούς των τροφίμων στο ίδρυμα ΑμεΑ «Άγιος Δημήτριος», καθώς η οικογένεια του Πάρη από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψε τις δικαιολογίες και κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία. Έχουν ήδη περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την απώλεια και η δικαίωση δεν έχει έρθει ακόμη…


Η υπόθεση έφτασε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ωστόσο η δίκη θα ξεκινήσει με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Στο εδώλιο θα καθίσουν υπάλληλοι, δύο πρόεδροι και η διεύθυνση του ιδρύματος Άγιος Δημήτριος.


Η δίκη για την ανθρωποκτονία έχει οριστεί για τον Νοέμβριο του 2024.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου