Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 23, 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο χτύπημα από τον πατέρα της – «Ξέρω ότι δεν θα με πάρει τηλέφωνο στα γενέθλιά μου»

Στην δημοσιότητα επανήλθε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, που δηλώνει την λύπη του επειδή δεν μιλάει τα τελευταία χρόνια με την κόρη του και εξηγεί ότι δεν έχει καμία ελπίδα για επανασύνδεση.
 Ο Τόμας Μαρκλ δεν έχει καμία επικοινωνία με την κόρη του από τότε που υπέστη δύο καρδιακές προσβολές την παραμονή του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι. Ο 80χρονος δεν μπόρεσε να συνοδεύσει την δούκισσα του Σάσσεξ στην εκκλησία και οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει από τότε.

Ο πατέρας της δούκισσας δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πρίγκιπα Χάρι ή τα εγγόνια του Άρτσι και Λίλιμπετ. Στις 18 Ιουλίου ο Τόμας Μαρκλ γίνεται 80 ετών αλλά νιώθει λύπη αφού γνωρίζει ότι οι σχέσεις με την κόρη του δεν πρόκειται να φτιάξουν.

«Ποτέ δεν ήμουν υπέρ των γενεθλίων, αλλά ξέρω ότι το πρόσωπο από το οποίο θέλω πιο πολύ να ακούσω, η Μέγκαν, δεν θα επικοινωνήσει μαζί μου. Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τα εγγόνια μου, αλλά θα ήμουν ευχαριστημένος και με μια φωτογραφία σε αυτό το στάδιο», είπε στην Daily Mail ο Τόμας Μαρκλ.

Ο πατέρας της δούκισσας του Σάσσεξ ζει μόνος του στο Ροσαρίτο στην ακτή του Ειρηνικού στο Μεξικό. Υποφέρει από προβλήματα υγείας μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν λίγα χρόνια.

Η Μέγκαν Μαρκλ ζούσε από την ηλικία των 11 ετών με τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της Ντόρια ταξίδευε για δουλειά. Ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι η κόρη του μεγάλωσε στα πλατό μαζί του και ξεκίνησε την καριέρα της στο Χόλιγουντ μέσω ενός σκηνοθέτη που γνώριζε εκείνος.

Πατέρας και κόρη ήρθαν σε ρήξη αφού ο Τόμας Μαρκλ φέρεται να συμφώνησε να ποζάρει για φωτογραφίες παπαράτσι πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Έχει παραδεχθεί ότι οι φωτογραφίες ήταν λάθος του και έχει ζητήσει συγγνώμη. Παρόλα αυτά η Μέγκαν Μαρκλ έχει διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου