Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 26, 2024

«Η ανιψιά μου έχει γίνει νύφη – τέρας και διατάζει τους πάντες» – Η μητέρα της σκέφτεται να μην πάει στον γάμο

Η θεία μίας νέας γυναίκας από τις ΗΠΑ μοιράστηκε τα προβλήματα

που έχει με την ανιψιά της, η οποία παντρεύεται και έχει γίνει δεσποτική απέναντι σε όλους.


Όπως εξηγεί η γυναίκα σε στήλη συμβουλών της εφημερίδας New York Post, η μέλλουσα νύφη έχει απαράδεκτη συμπεριφορά και διατάζει τους πάντες. «Η ανιψιά μου, η οποία είναι αρραβωνιασμένη, εξελίσσεται σε μια ολοκληρωμένη νύφη – τέρας (bridezilla). Έχει αναστατώσει τη μητέρα της τόσο πολύ που μπορεί να μην παρευρεθεί στο γάμο», αναφέρει η θεία της νύφης.

Και συνεχίζει: «Η νύφη υπαγορεύει τι θα φορέσουν οι καλεσμένοι της και λέει και στη μητέρα της τι θα φορέσει εκείνη την ημέρα. Έχει επίσης διατάξει την αδελφή μου να κάνει extensions στα μαλλιά της και να κάνει επαγγελματικό μακιγιάζ».

Μάλιστα η γυναίκα αποκάλυψε ότι η ανιψιά της υποχρέωσε την μητέρα της να πληρώσει ένα πανάκριβο νυφικό χωρίς να υπολογίζει το κόστος. «Ο κατάλογος συνεχίζεται. Έφερε τις φίλες της σε ένα κατάστημα νυφικών και, χωρίς να ρωτήσει για τον προϋπολογισμό, δοκίμαζε το ένα νυφικό μετά το άλλο χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Ερωτεύτηκε ένα που ξεπερνούσε τον προϋπολογισμό της μητέρας της και απαίτησε: “Αυτό είναι το φόρεμά μου!”. Η αδελφή μου, θέλοντας να αποφύγει μια σκηνή, το πλήρωσε», είπε η γυναίκα.


Παράλληλα η μητέρα της νύφης έχει μπλοκαριστεί από τον σχεδιασμό του γάμου καθώς η νύφη συμβουλεύεται τον πατέρα της και την μητριά της. «Η αδελφή μου αποκλείστηκε από όλο το σχεδιασμό του γάμου. Η νύφη παραπέμπει στον πατέρα και τη μητριά της, οι οποίοι πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του γάμου. Αν κάποιος κάνει μια πρόταση ή μια ερώτηση, αντιμετωπίζεται με εχθρότητα. Πώς μπορούμε να το χειριστούμε αυτό; Η αδελφή μου αισθάνεται ηττημένη και είναι βαθιά πληγωμένη από τις πράξεις της κόρης της», τόνισε η γυναίκα.


Η υπεύθυνη της στήλης σχολίασε ότι πρόκειται για παραγωγή και όχι γάμο. «Έχει ξεφύγει τόσο πολύ από τον έλεγχο που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εσείς ή η αδελφή σας. Η ευκαιρία της να παρέμβει και να δώσει λίγη νηφαλιότητα χάθηκε τη στιγμή που πλήρωσε το νυφικό φόρεμα που δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά», σημείωσε η υπεύθυνη της στήλης.

«Αν η αδελφή σας δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά extensions στα μαλλιά και επαγγελματικό μακιγιάζ (και ενδεχομένως ένα καινούργιο φόρεμα) για την ξεχωριστή ημέρα της κόρης της, θα πρέπει να σκεφτεί να πάει όπως ακριβώς είναι και να παραιτηθεί ότι είναι μέρος του γάμου. Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσει μία ανώτερη δύναμή που δεν την διατάζουν να πετάξει στις Βερμούδες ή στο Μπαλί για να συμμετάσχει» κατέληξε η υπεύθυνη της στήλης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου