Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 11, 2024

Είχε μία ερωτική περιπέτεια με την χήρα του αδελφού του και αισθάνεται τύψεις – «Είναι σαν να τον έχω προδώσει»

Ο 25χρονος άνδρας της ιστορίας, πριν από έναν χρόνο έχασε δυστυχώς τον 35χρονο αδελφό του, σε τροχαίο.


«Η απώλεια του ήταν απίστευτα σκληρή για όλους μας και έκανα ό,τι μπορούσα για να στηρίξω τη γυναίκα και την κόρη του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», εξηγεί ο άνδρας.  «Πηγαίνω συχνά για να βοηθήσω με το παιδί και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όσο μπορώ».

Περνούσε πολλές ώρες μαζί με την γυναίκα του αδελφού του

Όμως, στη διάρκεια του τελευταίου αυτού χρόνου, ο άνδρας έχει έρθει ιδιαίτερα κοντά με τη χήρα του αδελφού του: έχουν κάνει ατελείωτες συζητήσεις αργά τη νύχτα, έχουν αλληλό-υποστηριχθεί, έχουν αναπολήσει τον αδελφό του, έχουν μοιραστεί το ίδιο πένθος.  Ένα βράδυ ωστόσο, αφού έβαλαν για ύπνο το παιδί, τα πράγματα ξέφυγαν.

 Όλα ξεκίνησαν όταν αυτός και η γυναίκα κάθονταν στον καναπέ και συζητούσαν για όλες τις υπέροχες στιγμές που είχαν περάσει με τον αδελφό του.

Το φιλί αργά την νύχτα

«Υπήρχε συγκίνηση, η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη και σε μια στιγμή που ένιωσε ευάλωτη, με φίλησε», θυμάται.

Με το φιλί, ο άνδρας της ιστορίας σοκαρίστηκε και, εκ των υστέρων κατάλαβε ότι θα έπρεπε να είχε αντιδράσει άμεσα. Τον έπνιξαν οι τύψεις και νιώθει ότι έχει προσβάλλει ανεπανόρθωτα την μνήμη του αδελφού του.

Αμηχανία και ενοχές

Την ίδια στιγμή, η γυναίκα του στέλνει μηνύματα και του τηλεφωνεί,  ενώ εκείνος την αγνοεί. Δεν ξέρει πως να την αντιμετωπίσει μετά απ’ όσα έγιναν μεταξύ τους.  «Ξέρω ότι και εκείνη πονάει και ενδεχομένως, η αποφυγή μου την κάνει να νιώθει χειρότερα, όμως νιώθω ότι οι ενοχές και η σύγχυση με παραλύουν».

Ακόμη χειρότερα, νιώθει ότι το φιλί με τη χήρα του αδελφού του βαραίνει ακόμη περισσότερο το πένθος του. Δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον πόνο της απώλειας ούτε λεπτό. «Το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο τον έχω απογοητεύσει, και πόσο εύκολα θα συγχωρούσε αν τα μάθαινε όλα».

Η ανιψιά του, του θυμίζει τον αδικοχαμένο αδελφό του. «Θέλω να είμαι δίπλα στην ανιψιά και τη χήρα του, αλλά δεν ξέρω πως να διαχειριστώ τη νέα δυναμική που έχει προκύψει». Δεν ξέρει αν, το φιλί και η αγκαλιά με τη χήρα του αδελφού του, τον κάνουν παλιάνθρωπο.

Εσείς τι πιστεύετε; Είχε κρυφά κίνητρα να «ρίξει» τη χήρα του αδελφού του, ή πρόκειται για μία αυθόρμητη έλξη; Πώς θα νιώθατε στη θέση του; Τι πρέπει να γίνει από  εδώ και πέρα;    

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου