Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 11, 2024

Απειλούσε και συκοφαντούσε μέσω διαδικτύου τον πρώην σύντροφό του – Η καταγγελία και η σύλληψη σε περιοχή της Αττικής

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί, ενώ σε βάρος του

σχηματίστηκε δικογραφία από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής, της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμησης μέσω διαδικτύου, αλλά και της παράβασης του νόμου για τα ναρκωτικά.


Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., είχε προηγηθεί η καταγγελία του πρώην συντρόφου του 30χρονου ότι μετά τον χωρισμό τους, ο 30χρονος προέβαινε σε διαδικτυακές και τηλεφωνικές απειλές σε βάρος του, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε ζωντανές μεταδόσεις σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του.

 Ύστερα από αναζητήσεις, ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο (smartphone), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.


Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια και οι ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου