Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 17, 2024

Χαστούκισε μια άγνωστη γυναίκα στο πάρκο επειδή πήρε αγκαλιά την κόρη της χωρίς να την ρωτήσει – «Με έπιασε πανικός, έτρεμα ολόκληρη»

Οι μητέρες νιώθουν ότι θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδιά τους, ακόμη και να χρησιμοποιούσαν σωματική βία σε ακραίες περιπτώσεις κινδύνου. Η γυναίκα της ιστορίας πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με μια γυναίκα, χαστουκίζοντάς την στο πρόσωπο επειδή πήρε αγκαλιά την κόρη της χωρίς την άδειά της.  Η κόρη της είναι έξι μηνών και, μία πρόσφατη βόλτα στο πάρκο κατέληξε να γίνει επεισοδιακή.

Η συνάντηση με την μυστηριώδη γυναίκα στο πάρκο

«Την είχα στο καροτσάκι της, και καθόμουν στο παγκάκι όταν είδα μία μυστήρια γυναίκα να κατευθύνεται προς το μέρος μας», λέει η μητέρα.

«Στην αρχή έπιασε την κουβέντα και τίποτα δεν έμοιαζε ανησυχητικό. Όμως αργότερα, άρχισε να της κάνει προσωπικές ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα αν πίνει γάλα από μπιμπερό και τέτοια. Η μητέρα άρχισε να νιώθει άβολα και, ευγενικά ζήτησε να λήξει η κουβέντα». Τότε, ξαφνικά η γυναίκα έσκυψε στο καροτσάκι και έπιασε την μικρή Έμιλι χωρίς καν να ρωτήσει την μητέρα της αν μπορεί.

 Η μητέρα φρίκαρε και ζήτησε από τη γυναίκα να αφήσει το μωρό, αλλά η ξένη γυναίκα την αγνόησε τελείως και συνέχισε να ασχολείται με την Έμιλι.  «Είχα αρχίσει να πανικοβάλλομαι και να της φωνάζω να μου δώσει την κόρη μου, αλλά δεν με άκουγε», θυμάται η γυναίκα.

“Ξύπνησε το ένστικτό μου. Η μύτη της μάτωνε”

«Τότε είναι που ξύπνησαν όλα τα ένστικτα προστασίας μου και, άρπαξα την Έμιλι και έσπρωξα τη γυναίκα μακριά. Εκείνη παραπάτησε και τότε τη χαστούκισα. Νομίζω ότι τη χτύπησα με κάτι που κρατούσα στο χέρι μου γιατί άρχισε να ματώνει η μύτη της. Μετά, άρχισε να φωνάζει ότι της επιτέθηκα και μου έλεγε ότι θα καλέσει την αστυνομία».

Ξαφνικά, ένα πλήθος ανθρώπων άρχισε να πλησιάζει στο σημείο από το χάος που δημιουργήθηκε. Ορισμένοι την υποστήριξαν, ενώ άλλοι  είδαν την ξένη γυναίκα φρικαρισμένη και ένιωθε ότι ήταν η κακιά της υπόθεσης.

Η γυναίκα αγχώθηκε πολύ και αποφάσισε να πάει απευθείας στο σπίτι της, από να καθίσει και να δει τι έγινε αργότερα.

«Έτρεμα ολόκληρη και δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. «Τώρα ανησυχώ για το τι θα γίνει σε μία επόμενη φορά. Αντέδρασα υπερβολικά; Θα έπρεπε να το έχω χειριστεί διαφορετικά;»

Θεωρείτε ότι αντέδρασε υπερβολικά; Πιστεύετε ότι θα αντιδρούσατε με τον ίδιο τρόπο αν κάποιος έπαιρνε το παιδί σας χωρίς να σας ρωτήσει;

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου