Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 12, 2024

Δίχασε το διαδίκτυο με το περίεργο όνομα που διάλεξε για το παιδί που υιοθέτησε – «Είναι έγκλημα»


Μια γυναίκα προκάλεσε σοκ στους χρήστες του διαδικτύου αποκαλύπτοντας το αδιανόητο όνομα που έδωσε η φίλη της στο θετό παιδί της. 

Η συζήτηση ξεκίνησε από μια χρήστη του Reddit, πιθανότατα από τις ΗΠΑ, η οποία αποκάλυψε την ιστορία, κάνοντας λόγο για μόδα την οποία παρατήρησε όταν μία φίλη της υιοθέτησε ένα κοριτσάκι. Το σχόλιό της προκάλεσε έντονες διαφωνίες στα σχόλια, καθώς οι αναγνώστες έσπευσαν να μοιραστούν τις απόψεις τους.

Η αρχική ανάρτηση, είχε τίτλο: «Μην χρησιμοποιείτε τα ονόματα των παιδιών σας για να γράψετε το αλφάβητο».

Το εκκεντρικό όνομα που έδωσε στο παιδί της

Η ανώνυμη γυναίκα έγραψε: «Έχω μια φίλη της οικογένειας (είναι φίλοι με τους γονείς μου) και ονόμασαν την υιοθετημένη κόρη τους “ABCDE.” Ευτυχώς, το επίθετό τους ξεκινάει από “F”. Το όνομα του κοριτσιού υποτίθεται ότι ακούγεται σαν “Άμπσντι”. Δεν μπορώ να μην λυπηθώ το καημένο το παιδί, δεν πρέπει να είναι πάνω από τεσσάρων ή πέντε ετών».


Αλλά δεν ήταν η μόνη που σχολίασε αυτή τη μόδα με τα ονόματα. Άλλος χρήστης ανέφερε: «Σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν περίπου 400 γυναίκες στις ΗΠΑ με το όνομα “abcde”. Ήταν ερώτηση σε τηλεπαιχνίδι στη χώρα μου. Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον με αυτό το όνομα; Φαίνεται ότι προφέρεται “Άμπσντι” ή “Άμπσαντι”».


Οι αναρτήσεις πυροδότησαν έντονη διαμάχη στα σχόλια, καθώς οι απόψεις των χρηστών ήταν διαφορετικές.


Οργή στο διαδίκτυο

Από την μία, ήταν οι χρήστες που δεν συμφωνούσαν με την ασυνήθιστη επιλογή του ονόματος. «Το όνομα του παιδιού σου δεν πρέπει να είναι αφορμή να δείχνεις πόσο ιδιόρρυθμος είσαι», έγραψε ένας χρήστης.

Κάποιος άλλος σημείωσε: «Λυπάμαι αλλά αναγκάζεις το παιδί σου να ζήσει μία ζωή μέσα στην κοροϊδία».

«Καημένο παιδί. Αυτό είναι έγκλημα».

Από την άλλη πλευρά, υπήρχαν εκείνοι που είδαν με συμπάθεια το ιδιόρρυθμο όνομα.

Οι χρήστες που στήριξαν την επιλογή της

Ένας άλλος αναγνώστης είπε: «Χαριτωμένο όνομα, κάνει αστείο ήχο».

Ένας άλλος παρατήρησε ότι  «όλα τα ονόματα είναι ανόητα αν το καλοσκεφτείς».

«Δεν πειράζει αν τύχει να έχεις παράξενο όνομα. Το καλό είναι ότι, δεν διαλέγουμε εμείς το όνομά μας, άρα οι άλλοι απλώς ξέρουν ότι έχεις τρελή μητέρα»

«Μία φορά είχα γνωρίσει έναν που τον έλεγαν «ζεστή λιακάδα». Το βρήκα πολύ πρωτότυπο και μοναδικό».

Κάποιος άλλος είπε: «Κάποτε δούλευα με μία που την έλεγαν «Αψέντι». Μετά από το πρώτο ξέσπασμα γέλιου το συνήθισα και δεν έγινε μεγάλο θέμα. Μπορεί να την κοιτούσαν λίγο περίεργα ή να έπνιγαν το γέλιο τους, αλλά δεν είναι και το χειρότερο όνομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου