Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2024

Απόστολος Λύτρας: Στο σφυρί η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι

Μένουν εκεί η πρώην σύζυγός του και οι κόρες του
 

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει στις 26 Ιουνίου η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου μένουν η πρώην σύζυγός του και οι δύο κόρες τους. 





Ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται ότι έπρεπε να καταβάλει 100.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η ρύθμιση για το συγκεκριμένο ακίνητο, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και λόγω του χρέους που τον βαρύνει, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό του ακινήτου, του οποίου κατέχει την κυριότητα στο 100%.

Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 367.877 ευρώ, ενώ η θέση πάρκινγκ, έχει τιμή εκκίνησης στα 11.132 ευρώ

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.

Το υπόγειο, έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο όπου αποτελεί την κύρια κατοικία έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ. Όλη η κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.


Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή «σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου