Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 26, 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Ψάχνουν τον δράστη που μαχαίρωσε και σκότωσε συγκρατούμενό του – Στο μικροσκόπιο βίντεο από την φονική συμπλοκή

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι ο εντοπισμός του κρατούμενου που κατάφερε την θανάσιμη μαχαιριά σε ομοεθνή συγκρατούμενο του, μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού,  οι Αρχές διαθέτουν βιντεοληπτικό υλικό από τη στιγμή της φονικής συμπλοκής.
Η συμπλοκή ξεκίνησε ανάμεσα σε δύο ομάδες Αλβανών κρατούμενων στην Δ’ πτέρυγα, που αρνούνταν να μπουν στα κελιά τους, καθώς όπως ισχυρίζονται έχει πολλή ζέστη και δεν αντέχουν. Η μία ομάδα έλεγε στην άλλη να μπουν στα κελιά, κι έτσι, πυροδοτήθηκε η ένταση, με τραγική κατάληξη έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ακόμα κάποιοι αρνούνται να επιστρέψουν στα κελιά τους, χωρίς όμως να προκαλούν φασαρία.

Μάλιστα, την προανάκριση για την συμπλοκή θα αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.

Ο νεκρός, κρατούνταν στις φυλακές για παράνομη κατοχή όπλων και το 2018 είχε αποπειραθεί να αποδράσει, ενώ τον μετέφεραν από τα Χανιά με το πλοίο στην Αθήνα, στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει. Παράλληλα, έχει καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες, μία ενός επιχειρηματία στην δυτική Αττική το 2018, κατά την διάρκεια ληστείας, και για μία ακόμη, μίας ηλικιωμένης, πάλι, κατά την διάρκεια ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου