Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 15, 2024

Ολόκληρη η οικογένειά της κανόνισε διακοπές πίσω από την πλάτη της – «Έχουν στο μυαλό τους ότι θα προσέχω το σπίτι, νιώθω ανεπιθύμητη»


 Η 19χρονη γυναίκα της ιστορίας μένει με τους γονείς και τους παππούδες της, στους οποίους πληρώνει ενοίκιο.  Ανακάλυψε ωστόσο τυχαία, ότι ολόκληρη η οικογένειά της, δηλαδή η αδελφή, οι παππούδες, η θεία, ο θείος και τα ξαδέλφια της, σχεδιάζουν να πάνε δύο εβδομάδες στη Νήσο Βανκούβερ για το καλοκαίρι.


Το εξωφρενικό είναι ότι δεν την κάλεσαν καν και, αντί  γι’ αυτό, την αναγκάζουν να μείνει πίσω ώστε να προσέχει το σπίτι τους, το σπίτι των θείων, καθώς και τα κατοικίδιά τους.  Τα σχέδια για το ταξίδι της οικογένειας τα ανακάλυψε μόνη της και μάλιστα τυχαία, μιας και η οικογένεια το κρατούσε μυστικό από εκείνη.

“Υπέθεσαν έτσι απλά ότι δεν θα με πειράξει”

«Υπέθεσαν έτσι απλά ότι δεν θα με πειράξει, χωρίς καν να με ρωτήσουν», είπε χαρακτηριστικά.  Ακόμη χειρότερα, η όλη κατάσταση την έκανε να νιώθει αποκλεισμένη και ανεπιθύμητη από την οικογένεια. Εκτός από το δικό τους σπίτι, οι δικοί της περιμένουν να φυλάει και το σπίτι των θείων της, το οποίο ομολογουμένως, δεν είναι και τόσο μακριά από το δικό τους. «Θα πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα», εξηγεί η γυναίκα.

Το ανακάλυψα τυχαία”

Έτσι, η κοπέλα προσπάθησε να μιλήσει στους γονείς της, και μόνο τότε ήταν που ανακάλυψε ότι το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο και ζήτησαν κάτι σαν συγγνώμη που δεν την προσκάλεσαν.


«Ούτε που μου έδωσαν μία ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω μαζί τους, αλλά από όσο μαντεύω, έχουν ήδη πληρώσει, και όλα είναι κανονισμένα», είπε χαρακτηριστικά. Όπως και να  ‘χει, το γεγονός ότι ούτε που την προσκάλεσαν την ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον δεν θέλει να μείνει πίσω και να φυλάει το σπίτι όσο οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τις διακοπές τους.


Η πεθερά της πιστεύει ότι το καθήκον της ως σύζυγος είναι να κάνει παιδιά – «Με κατηγορεί ότι καταστρέφω τη ζωή του γιου της»

Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρη αν η άρνησή της να προσέχει το σπίτι την κάνει κακιά ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου