Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 25, 2024

Ανακάλυψε ότι η καλύτερή της φίλη έχει εξωσυζυγική σχέση και σκοπεύει να τα πει όλα στον άνδρα της – «Δεν θέλει να χωρίσει για να μην χάσει την οικονομική άνεση»

Ευχηθήκατε ποτέ να μην ξέρατε κάτι που είναι τόσο κακό ώστε να μην ξέρετε αν πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό;  Η γυναίκα της ιστορίας και ο σύζυγός της σκοπεύουν να αποκαλύψουν στον άνδρα της καλύτερής της φίλης, τον εξωσυζυγικό δεσμό της που πρόσφατα ανακάλυψαν. Ωστόσο, αναρωτιέται αν αυτή είναι η σωστή απόφαση.
 Η γυναίκα που σκοπεύει να κάνει την αποκάλυψη, και ο άνδρας της, ο Greg, είναι και οι δύο κοντά στα 40 και είναι φίλοι με την 38χρονη Anna και τον άνδρα της, Darren.

“Μου εκμυστηρεύτηκε ότι εδώ και έξι  μήνες έχει εξωσυζυγική σχέση”

Ο Greg και ο Darren είναι καλοί φίλοι από το σχολείο. Για πάνω από μια δεκαετία, ζούσαν σαν οικογένεια, γιόρταζαν μαζί γενέθλια και πήγαιναν μαζί διακοπές.

Η Anna και ο Darren έχουν παιδιά και, ενώ όλοι πίστευαν ότι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, η Anna πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της ότι, εδώ και έξι μήνες έχει εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα, με κάποιον γνωστό του Darren.


«Δεν την έκρινα και ήμουν υποστηρικτική όταν μου το αποκάλυψε, όταν όμως μου είπε τις λεπτομέρειες, συνειδητοποίησα πόσο απαίσιο είναι αυτό που κάνει,  ξυπνώντας το αίσθημα της δικαιοσύνης και τον κώδικα ηθικής μου», είπε.

Η Anna της είπε ότι ο Darren είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος και πατέρας, όμως δεν αισθάνεται πλέον ερωτική έλξη για εκείνον και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο άρχισε να ξενοκοιτάζει.

Δεν θέλει να χάσει την οικονομική άνεση”

Επίσης, η Anna της εξήγησε ότι δεν τη συμφέρει να χωρίσει από τον Darren, καθώς θέλει να συνεχίζει να αγοράζει ακριβά πράγματα. Πρόκειται για έναν λόγο τον οποίο η φίλη της θεωρεί γελοίο.


Το μυστικό της Anna είχε αρχίσει να τη στοιχειώνει και έτσι αποφάσισε ότι έπρεπε να το πει στον Greg, ο οποίος, αν κάποια στιγμή ανακάλυπτε ότι γνώριζε για τον παράνομο δεσμό και δεν της το έλεγε, θα γινόταν έξαλλος μαζί της.


Η γυναίκα αρχικά αποφάσισε να μιλήσει στον άνδρα της, ο οποίος στεναχωρήθηκε πολύ για τον φίλο του.


“Με κατηγόρησε ότι την πρόδωσα”

Αργότερα, είπε στην Anna ότι ο Greg τα είχε μάθει όλα, κάτι που την εξόργισε. Η Anna κατηγόρησε τη φίλη της επειδή την πρόδωσε, της είπε ότι δεν περίμενε ποτέ να αποκαλύψει το μυστικό της και ότι έπρεπε να το πάρει στον τάφο της.


Το ζευγάρι όμως δεν αντέχει άλλο να το κρατάει μυστικό.  Έτσι, σκοπεύουν να μιλήσουν στον Darren σύντομα, όμως η γυναίκα εξακολουθεί να αναρωτιέται αν, η αποκάλυψη του κρυφού της δεσμού, θα την κάνει απαίσια φίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου