Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2024

«Ανακάλυψα ότι ο πρώην μου είχε ήδη σχέση πριν με γνωρίσει – Υπάρχει όμως κάτι χειρότερο» – Η εξομολόγηση γυναίκας για την προδοσία που βίωσε

Σοκ υπέστη η γυναίκα της ιστορίας, όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίο είχε δεσμό, είχε ήδη σχέση με άλλη γυναίκα.

Ακόμη μεγαλύτερο ήταν το σοκ, όταν η κοπέλα ανακάλυψε ότι ο αδελφός της άλλης γυναίκας, γνώριζε τα πάντα. Η Λάουρα αποκάλυψε τη δική της ιστορία “προδοσίας”, η οποία έγινε viral στο  TikTok.


 Πώς ξεκίνησε η σχέση που κατέληξε σε χωρισμό

Όπως εξήγησε, πριν από κάποιους μήνες, γνωρίστηκε με έναν άνδρα. Η σχέση τους προχωρούσε πολύ γρήγορα και οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Συμφώνησαν ότι θα παντρευτούν και θα δημιουργήσουν οικογένεια.  Επίσης, είπε ότι ο άνδρας είχε γνωρίσει την οικογένειά της και όλοι τους αποκαλούσαν «παραμυθένιο» ζευγάρι.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι εκείνος ήταν πάντα πολύ απασχολημένος με αποτέλεσμα η κοπέλα να τερματίσει τη σχέση, θέλοντας να τον κάνει να δει καθαρά τις προτεραιότητές του.


Η φωτογραφία που αποκάλυψε την προδοσία

Μετά τον χωρισμό, ο πρώην της ανέβασε μία δημοσίευση στο facebook και η κοπέλα σοκαρισμένη ανακάλυψε, διαβάζοντας στα σχόλια ότι κάποια τον αποκαλούσε «σύζυγο». Η Laura το έψαξε λίγο παραπάνω και ανακάλυψε ότι αυτή που τον αποκαλούσε έτσι, ήταν η κοπέλα με την οποία ο πρώην της είχε σχέση πριν από τρία χρόνια.

Γρήγορα κατάλαβε πως όσο ήταν μαζί, όταν ο πρώην της δήλωνε “απασχολημένος”, στην πραγματικότητα ήταν σε ραντεβού με εκείνη.  Ακόμη χειρότερα, η Laura συνειδητοποίησε ότι ο καλύτερος φίλος του πρώην της είναι ο αδελφός της κοπέλας. «Άρα ο αδελφός σου ήξερε ότι ο σύντροφός σου τα είχε και με άλλη παράλληλα;», διερωτήθηκε.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην της και την άλλη γυναίκα

Η γυναίκα προσπάθησε να πάρει κάποιες απαντήσεις από τον πρώην της, «βομβαρδίζοντας» το τηλέφωνό του με μηνύματα.


Παρά τις προσπάθειές της να επικοινωνήσει με την κοπέλα για να της τα πει όλα, εκείνη δεν απάντησε ποτέ.


Τελικά, ο πρώην της απάντησε, εξηγώντας της ότι, με την κοπέλα του έχουν ανοιχτή σχέση.  «Εκείνη ήξερε από την αρχή για εμένα. Οι φίλοι του, όλοι, ήξεραν τα πάντα από την αρχή και το κρατούσαν μυστικό από εμένα», εξηγεί η γυναίκα.


Το χειρότερο είναι ότι ο πρώην της δεν ήθελε να συναντηθούν για της δώσει πίσω τα πράγματά της. «Ξέρετε ποιος με βρήκε να μου τα δώσει; Η κοπέλα του», είπε.


Η αντίδραση χρηστών του TikTok

Έκπληκτοι έμειναν οι αναγνώστες, με πολλούς να συγκλονίζονται με τη σοβαρότητα της προδοσίας. «Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει», έγραψε ένας χρήστης του TikTok.


«Δεν ξέρω πόση ψυχοθεραπεία χρειάζεται για να ξεπεράσεις κάτι τέτοιο», παρατήρησε κάποιος άλλος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου